2777
2789
الان نشستم پا پیریز برق تا گوشیم شار  ژ بشه من نمی دونم یعنی چی این  سیم شارژرا رو کوتاه م ...

منم همیشه با شارژر و کابلش مشکل دارم بخاطر همین یجوری میزنم ش که واسه آخر شب پر بشه

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا میدونه تو دل خواهرت چه خبره شماهم امیدوارم هیچوقت منتظر نمونی تا بفهمی چقدر حساس میشی که حتی ...

منم دخترداییم ده ساله اقدامه چندوقت پیش مادرشوهرش بهش گفته بود منوتوباهم بچه میاریم مسخررش کرده بود دخترداییم دلش شکست به چندماه نکشید سکته کرد بدجور

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
اشتباه از خانوادته عزیزم اگه پشتت باشن کسی جرات نداره بهت تو بگه اویل ازدواج من مشگل داشتم اما بابام ...

اون شب ک اینطوری گفت من و برد از شب شروع کرد تا 2ساعت زد اخرش رفت حموم من نصف شب با بلیز شلوار بدون روسری دوییدم توی کوچه گوشی و برده بودم زنگ زدم ب بابام ج نداد.

زنگ زدم داداشم ج نداد...ب مامانممم بعد سه بار ج داد با داداشم اومدن دنبالمم..اونم چی زمستون.

توی سرماا..بردنم گذاشتنم توی یه اتاق سردد.

فردا صبح بارون میزد سیل بابام قبل بره سرکلر بیرونم کرد

کمک کن خداجونم😌
منم همیشه با شارژر و کابلش مشکل دارم بخاطر همین یجوری میزنم ش که واسه آخر شب پر بشه

امروز همش مهمون داشتم تنبلی کردم یادم رفت بزنم به شار  ژ😖

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
اسمشونو میزاری خانواده وقتی پشتت نیستن ببخسیدا🙂🙂

باورت میشه یه ذره حتی دوسشون ندارم.

امروز صبح تا حالا فهمیدن دیروز این همه کتک خوردم ..با این ک گفته میام میبرمت من از صبح منتظرشونممم .نیومدن ک هیچ یه زنگم نزدن

کمک کن خداجونم😌
منم دخترداییم ده ساله اقدامه چندوقت پیش مادرشوهرش بهش گفته بود منوتوباهم بچه میاریم مسخررش کرده بود ...

خدا از این مادر شوهرا نگذره

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .