الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😢اگه بدونی این پنج سالی چقدر کتک خوردمم. رفتمم خونه باباممم .یعنی این خودش من و برد ولی بابام گفت ...
اشتباه از خانوادته عزیزم اگه پشتت باشن کسی جرات نداره بهت تو بگه اویل ازدواج من مشگل داشتم اما بابام اینا اینقد پشتمو گرفتن الان شوهرم جونش در میره واسم خانوادش جرات ندارن بهم تو بگن فقط بستگی به خانواده داره عزیزم
من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
الان نشستم پا پیریز برق تا گوشیم شار ژ بشه من نمی دونم یعنی چی این سیم شارژرا رو کوتاه میگیرن..شوهر من هی بیدار میشه از اتاق صدام میزنه میگه پس چرا نمیای بخوابی همین مونده دفعه ی دیگه بیاد به زور ببرتم😐🤣🤣🤣
خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
😞محکم میزنه ولی تنم کبود نمیشه.. ولی پارسال زمستون ک با کمربند زده بود تمام پشتمم کبود کبود بود..خ ...
اسمشونو میزاری خانواده وقتی پشتت نیستن ببخسیدا🙂🙂
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)