2777
2789
اسمم که شایان  شایانا همه حامله ان مگه🤔🤔

نه میدونستم دختری  

دختری که اسمش شایان است باردار میشود خل شده بودم باوو ولش کن الان دیگه مطمن شدم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بی بی چک منفی جیگر کباب از حرف همه اطرافیان کمر درد لعنتی که میخواد بگه این ماهم لیاقت نداشتی.... 😭 ...

کاش ب اطرافیان, نمیگفتی بچه, میخوای منکه هر کی میپرسید میگفتم فعلا نمیخوام, زوده در, حالی ک یازده ماه عذاب کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدااییش؟ امروز خانوادم بعد 5سال زنگ زدن بیایم ببریمت گفتمم اره...ولی اینقدر دلم براش سوخت بود کلی گ ...

وای الهی بگردم 😢😢حتما برو پزشک قانونی،اقدام کن به طلاق اگه اینطوریه واقعا

اره میشه

همیشه هرجا میخوای بری چندتا بذار داخل ساک با خودت ببر.

اینجوری استرس هم نداری.

من ی سری درد داشتم ولی تاریخش نشده بود هرچند نامنظمه. گفتم تا شروع بشه رفتم خونه. ولی وقتی رفتم سرویس بهداشتی غافلگیر شدم ولی شانس آوردم ک خونه فامیل بودم و ازشون گرفتم. همیشه داخل کیفم بود ولی اون روز بخاطر جابجایی کیف یادم رفته بود بذارم

برام دعا کنید
خدااییش؟ امروز خانوادم بعد 5سال زنگ زدن بیایم ببریمت گفتمم اره...ولی اینقدر دلم براش سوخت بود کلی گ ...

آجی مطمئنی حالت خوبه؟

اگه شوهر من باهام اینکارو بکنه به هفته نمیکشه درخواست میوم تو چجوری ۵ سال صبر کردی؟

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  
چش نیس گوشه....ادم بداخلاق بد دهن..کتکم میزنه..😞همش پشت خانوادشه....جلوی خانوادشمم کتکم زده.....خست ...

خانوادش هیچی نمیگن    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
آجی مطمئنی حالت خوبه؟ اگه شوهر من باهام اینکارو بکنه به هفته نمیکشه درخواست میوم تو چجوری ۵ سال صبر ...

😢اگه بدونی این پنج سالی چقدر کتک خوردمم.

رفتمم خونه باباممم .یعنی این خودش من و برد ولی بابام گفت ببرش من دختر با لباس سفید دادم نمیخوامش.اینم گفت چیکارش کنم من بکشمش...گفت ببربکشش منم دوتا فرقون شن میریزم روش

کمک کن خداجونم😌
آجی خودم ۸ ساله ازدواج کرده پس اون چی میکشه  تو هم خیلی گنده ش نکن  حرف اطرافیان زیاد بر ...

فقط خدا میدونه تو دل خواهرت چه خبره شماهم امیدوارم هیچوقت منتظر نمونی تا بفهمی چقدر حساس میشی که حتی اشکات دست خودت نیست