2777
2789

دوستان امروز رفتم دکتر حق ازل برای گوارش تا دو هفته بهم قرص داده گفته اگه خوب نشم باید برم کولونوسکوپی کنم ببینه مشکلم چیه تورو خدا من خیلی میترسم از تشخیص درمان تورو خدا بگید چکار کنم خیلی از کولونوسکوپی میترسم تازه یبوست هم درمان میشه قرص پنتوپرازول ۴۰ داده بهم اما همچنان درد داره شکمم خدالعنت کنه این عملارو کسی بوده همیچین مشکلی داشته باشه ؟ 😢😢😢😢😢 دکتر گفت ممکنه مال عمل باشه باید کولونوسکوپی کرد 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عملت باز بود یالاپاراسکوپی

عمل باز عزیزم دکتر گوارش حق ازلی گفت شاید مال عملت باشه خدا لعنت کنه این جراحی باز رودم دستگاری کردن بخدا نگرانم ومیترسم شما هم همینطور بودید ؟ 😭😭😭😭😭بعد جراحی درد روده داشتید ؟ ورم و انقباض روده چطور ؟خدا لعنت کنه عملاشون هی پای ادمو میکشونن به دکتر 😭😭😭😭😭😭

عمل باز عزیزم دکتر گوارش حق ازلی گفت شاید مال عملت باشه خدا لعنت کنه این جراحی باز رودم دستگاری کردن ...

ن من لاپاراسکوپی کردم مشکلی نبود

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
ن من لاپاراسکوپی کردم مشکلی نبود

من جراحی باز کردم ۳۰ فروردین ولی همش درد شکمی دارم خدا لعنت کنه این جراحی ها رو دکترای ببخشید دارم میگم مثل خر نمیفهمن انقدرم دکتر بد اخلاق و جدیه اصلا نمیشه‌ زیاد باهاش صحبت کرد زودی از اتاق ادمو بیرون میکنه انگاری مثلا طلبکاره از مردم من نمیدونم دکترا واسه پول دارن چکار میکنن من بخدا از تشخیص کولونوسکوپی میترسم ناراحتی بدی نباشه 😭😭😭😭😭 از خود کولونوسکوپی هم میترسم چون دردم داره میگن شما انجام دادید ؟😭😭😭😭😭

من جراحی باز کردم ۳۰ فروردین ولی همش درد شکمی دارم خدا لعنت کنه این جراحی ها رو دکترای ببخشید دارم م ...

انجام ندادم ولی ببهوش میکنن

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست