عروس عموم گیر داده اسم بچه های دو قلوشو بزاره محمود و زکیه .با پسر عموم دعواشونه.پسر عموم میگه مانی مانلی اون میگه محمود زکیه بین خانواده عروس عموم و خانواده ی ما. دعواشده سر این اسما. قرار گذاشتم اینجا بزارم ببینن هر کدوم رای بیشتری برد اونو بزارن. که حرف هیچکدومم نباشه.پیشنهاد من بود اینجا بزاریم.شرکت کتید
تعداد رای : 35
نظرسنجی
محمود زکیه
2
5%
مانی مانلی
33
94%
مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
با چه جرعتی محمود و زکیه میخواد بزار مگه بچه های ۵۰ سال پیشن
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
کاش بدونم اون یه نفر کیه که محمود و زکیه رو تو نظر سنجی لایک کرده😂😂😂سلیقت تو حلق ترامپ
در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
.اسم پدر بزرگ مادر بزرگشو میخواد بزاره.شک دارید نظر سنجی شرکت نکنید اجباری نیست
اووووووووو😂😂
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)