2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهرم

874 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم الان یه عکس نی نی فرستاده بعد زیرش نوشته یه همچین چیزی ازتون میخوام وگرنه پاشنه درتون از جا در میارم 

منم در جوابش این آیکون گذاشتم—-» 😁

حالا نوشته جواب منو با خنده نده ، دیر میشه زود باشین 😐😳

منم اینجوری بهش  جواب دادم : 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم براش نوشتم 

هر وقت احساس کنیم وجودش لازمه تو زندگیمون چشم حتما اقدام می‌کنیم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خدایا توبه  چ مادر شوهری  خدا صبرت بده

والا ما تو یه شهر نیستیم اصلا ولی نمیدونم چشه امروز پاچه داره میگیره 😡

ای جانم  چیز بدی که نگفته مشخصه خانم خوبیه

آره خداروشکر احتراممو داره 

منم همینطور 

مثل شوخیه عزیزم   چیز خاصی نیست که تو رو انقدر نگران کرده همه خانواده ها از این حرفها میزن ...

آخه من میگم این مسله کاملا شخصیه ، مثل سن ، مثل حقوق ، این چیزا پرسیدن نداره که

❤😍چه بامزه 

خوبه که مادرشوهرت انقد باهات راحته و شوخی میکنه

مادرشوهر من واسه شیرخوارگان پارسال ازم بچه میخواست جالب اینه اونموقع نشون بودیم خخخ

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
آخه من میگم این مسله کاملا شخصیه ، مثل سن ، مثل حقوق ، این چیزا پرسیدن نداره که

زیاد سخت نگیر به چشم شوخی نگاه کن

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋