2777
2789
عنوان

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور

48358 بازدید | 71 پست

مامانا کسی تجربه شیر آپتامیل جونیور داره ؟ من پسرم ۵ماهه است قبلا سوپرامیل میخوردلپش اگزما زده دکتر گفت برای شیر

الان جونیور میخوره ولی بالا میاره

نمیدونم چیکار کنم ؟ شیر قبلیشو بدم

بی همگان به سر شود ، بی تو به سر نمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ؟ شما استفاده کردی ؟  علاوه بر اون بچه وزن میگیره ؟؟؟

من دادم هم اپتامیل پپتی جونیورهم پپتی 

اگ اینارونخوردازخانوادهhaبراش امتحان کن البته تحت نظردکتد

ولی ایناخیلی شیرخوبین 

راستی پیداکروی براحتی؟؟چون کم پیداشده 

بعدشماشیرسویانده چون بچه هایی ک حساسیت به شیراین چیزادارن یسریاشون به شیرای سویاهم حساسیت نشون میرن من تجریشودارم 

وخدایی که بشدت کافیست

دختر منم اگزما داره دکتر گفت شیرخشک ایزومیل یا اپتامیل پپتی جونیور بده

اپتامیل پپتی جونیور رو که اصلا نمیخوره از مزش خوشش نمیاد ایزومیل رو میخوره ولی یبوست میشه😣ولی واسه اگزماش ایزومیل خیییلی بهترش کرده بود

میخوام ببرمش دکتر ببینم چیکار کنم🤔

دختر منم اگزما داره دکتر گفت شیرخشک ایزومیل یا اپتامیل پپتی جونیور بده اپتامیل پپتی جونیور رو که اص ...

ایزومیل روببین نبایداز6ماه بیشتربدیاحواست بلشه 

پسرمن دقیقا8ماه ایزومیل خورداسهال شدبارگه خون دکترقطع کردبهش اپتامیل پپتی دادبعدک پیدانشداپتامیلhaدادم ببلاک haدادم

یادمه اونموفع هاسرایزومیل واپتامیل بربختی داشتم تحیپریم بودسالی دوبارپخش میشدهمه اون دورانم به سختی وگریه واسترس نداشتن شیرگذشت 

ولی درکل بچه هایی که به لبتیاتحساسیت داری به شیرای سویاهم واکنش نشون میرن 

وخدایی که بشدت کافیست
ایزومیل روببین نبایداز6ماه بیشتربدیاحواست بلشه  پسرمن دقیقا8ماه ایزومیل خورداسهال شدبارگه خون ...

ا؟🤔🤔🤔نمیدونستم مرسی که گفتی😘

اپتامیل پپتی اگزماش رو بهتر میکرد؟

شیرخشکای اچ ا رو میگن برای پیشگیریه که...نه برای درمان

ا؟🤔🤔🤔نمیدونستم مرسی که گفتی😘 اپتامیل پپتی اگزماش رو بهتر میکرد؟ شیرخشکای اچ ا رو میگن برای پیش ...

پسرمن اسهال شدبارگه خونی بخاطرحساسیت به شیرواینا

نفخ شوم کیپ بینی عطسه سرفه ابریزش خلاصه همه علاموالرژی داشت خداروشکراین شیروخوردهمش رفت 

بیین منم 99درصداپتامیل پپتی دادم بعددیگه نزدیک 2سال شدشیرپیدانبوریوقتایی haدادم بهش 

دیگ نزدیکای خوب شدنش بودبراهمون میشدhaبخوره درکل تگه 200تاپپتی خریده بلشم 20تام haدادم 

وخدایی که بشدت کافیست
خوبه ؟ شما استفاده کردی ؟  علاوه بر اون بچه وزن میگیره ؟؟؟

بله هم طعمش خوبه هم قیمتش ... وزن گیری هم خوبه ... حالا ببینید بچه میپسنده

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
من دادم هم اپتامیل پپتی جونیورهم پپتی  اگ اینارونخوردازخانوادهhaبراش امتحان کن البته تحت نظردک ...

آره من راحت پیدا کردم. تهران هستم.

شما کجایی که کم پیدا میشه؟

آره من راحت پیدا کردم. تهران هستم. شما کجایی که کم پیدا میشه؟

منم تهرانم 

الانونمیگم من سال 91میدادم تواوج تحریماسال اول مخصوصاخیلی اذیت شدم تقریبادوسال ونیم خودد

وخدایی که بشدت کافیست
دختر منم اگزما داره دکتر گفت شیرخشک ایزومیل یا اپتامیل پپتی جونیور بده اپتامیل پپتی جونیور رو که اص ...

بردی دکتر به ماهم اطلاع بده ببینیم نظر دکترش چی بوده ؟

منم تهرانم  الانونمیگم من سال 91میدادم تواوج تحریماسال اول مخصوصاخیلی اذیت شدم تقریبادوسال ونی ...

اهان

فکردم الانو میگی

استرس گرفتم 😜