2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 102 پست

باید از شما اجازه بگیرن اینطوری بچه بدتربیت میشه.هروقت شما چیزی بهش گفتین به این فک میکنه یکی هست هواشو داشته باشه و به حرف شما گوش نمیده بهتره با همسرت صحبت کنی

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی به نظر من این حساسیت نیست. خب ایشون مادر هست و نگران بچش میشه، اونا حق ندارن یه مادر رو نگران کنن. اگر خودشون بودن بچشون رو میدادن به یکی دیگه ببره؟ دور از جون اگه بیرون از خونه برا بچه اتفاقی بیفته اونا که چیزیشون نمیشه این خانم یه عمر ناراحتی میکشه.یه مادر بیشتر حق داره نسبت به یه بچه یا یه مادر بزرگ یا عمه؟ به نظر من بهشون بگو وقتی شما میرید تا زمانی که برگردید من میمیرم و زنده میشم، نزار ببرنش. بگو بچه من جایی میره که من باشم

منم بخاطراون نگرانم حرف من ارزش نداره براشون

من یه بار با قوم شوهر شمال بودم .تازه با ایانکه خانواده شوهرم خوبن و کاری بهم ندارن ....همه خواستن برن قایق سواری ولی من کلا از دریا میترسم دخترم اون موقه یکساله بود من گفتم ما نمیاییم و دخترم کنارم بود یهو دیدم خواهرشوهر بزرگم اومد دخترم را از کنارم برداشت و رفت سوار قایق شد منم رفتم ترنم را ازبغلش کشیدم بیرون و گفتم یعنی اختیار دختر خودمم ندارم.........همون شد و همون..بزار تفاوت محبت و اختیار و همه چی را بفهمن.......

وا مادر بزرگشه ها من تا حالا ندیدم کسی بچشو به مادربزرگش نده

منم نمیدم  دوست ندارم  

البته بگم به مامان خودمم نمیدم هیچ فرقی نداره 

هم دلم تنگ میشه  هم قلقش و خودم می دونم 

میترسم اذییت شه 

دنیا خیلی کثیف شده نگفت مادر بزرگ گفت انگار چن نفری میخواستن برن

یه تاپیک هس قدیمیه به اسم هیس دخترها فریاد نمیزنن

حتما بخونش

بچه یکساله ای که بابا بزرگش......

یا بچه ای که عمه مجردش بدنشو لمس میکرده

فراوونه ازین مدلا

من بچمو فقط تنها پیش شوهرمو مامانم میذارم

حداقل خیال خودم راحته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما هم تا حالا ندیدیم مادربزرگی بدون رضایت مادر بچه رو ببره جایی. من حتی به مامان خودم هم همچین اجازه ای نمیدم چه برسه به مادرشوهر که اصلا نحوه تربیت و بچه داری و نگه داری از بچش رو نمیپسندم