2777
2789

من اقدامم برا بارداری،دنبال دکتر میگردم که از الان زیرنظرش باشم،بنظرتون سنتی برم یا نوین؟!کدومش بهتره..و چه نکاتی رو برا انتخاب دکتر در نظر بگیرم؟تهران هستم،با توجه به ترافیک تهران آیا فاصله تا منزل هم مهمه؟!

تعداد رای : 11
نظرسنجی
طب سنتی
3
27%
طب نوین
8
72%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرمن دوتاش.مثلا پزشک طب نو تشخیص میدی کسی دیابت بارداری داره،ولی برا درمانش من میگم طب سنتی مااهر نه الکیااا

چون بی ضرره.

بخاطرهمین دوتاش..تشخیص وازمایش طب جدید درمان طب سنتی

اللّهمَ اَرِنی الطّلْعة الرّشیدَه

[QUOTE=62010099]به نظرمن دوتاش.مثلا پزشک طب نو تشخیص میدی کسی دیابت بارداری داره،ولی برا درمانش من میگم طب سنتی مااه ...[/QUO

راستش من یکسال زیرنظر طب سنتی هستم و خودم تا الان بچه نخواستم وگرنه خداروشکر آزمایشهتم مشکلی نداشت،الان دکتر طب سنتیم که متخصص زنان هست گفته چون الان دیگه قصد بارداری دارم،برم زیرنظر دکتر متخصص زنان و زایمان،گفت من برا قبل بارداریت بودم

الان موندم چه کنم؟!خواهشا راهنماییم کنید،ممنون

من فقط ازمایشهارو انجام میدادم هیچوقت به طور جدی زیرنظر پزشک نبودم برابارداری...

بعضی از سونوها و...واقعا اضافی هست وجز ضرررسانی چیزی ندارن.البته همشون نه....

بیش از حدحساسیت هم خوب نیست.

میخای زیرنظر متخصص باش ولی مثلا اگه گفت کم خونی قرص اهن نخور از طریق طب سنتی درمانش کن ...مثلا بجای قرص کلسیم اون چیزی که طب سنتی میگه انجام بده.

البته ناگفته نماند من طب سنتی اسلامی استاد خیراندیش رو ان شاءالله به همه ی طب های دیگه ترجیح میدم.واقعا ابن سینای زمان هستن..

من فقط ازمایشهارو انجام میدادم هیچوقت به طور جدی زیرنظر پزشک نبودم برابارداری... بعضی از سونوها و.. ...

اینکه میگم یکسال زیرنظرشون بودم،دوماه سه ماهی یکبار ویزیتم میکردن و توی اون فاصله تقویتی بهم میگفتن چی بخورم که طبعم معتدل بشه..خیلی درگیر نبودم

ولی دکتر خیراندیش دوست دارم برم،آدرسش رو دارید؟!

یه سوال دیگه،بنظرتون نزدیک خونه ام باشه بهتره یا اگه دکتر خوب باشه ولی نزدیک نباشه موردی نداره؟!!!!

اینکه میگم یکسال زیرنظرشون بودم،دوماه سه ماهی یکبار ویزیتم میکردن و توی اون فاصله تقویتی بهم میگفتن ...

منظورم از حساسیت بیش ازحد،رفتن پیش پزشکای جدیدبود،وگرنه پزشک طب سنتی خیلی خوبه برای تعادل طبع ...

استادهیراندیش خودشون که فک نکنم وقت ویزیت داشته باشن.

ولی شاگرداشون هستن توچندتاشهرشمارشون داشتم.

شماچه شهری هستید؟

درمانگاه حکیم حسین خیراندیش(تهران): 02144462772

دکتر اسلامی پور(تهران): 02144383786 02144383718

دکتر  شهلا اسدزاده(تهران): 02144383786

02144383718

استاد طالبی(متخصص بیماریهای مفصلی)(تهران):

02144383718   -    02144383786

استاد صادقیان(تهران): @knowledge_med

دکتر رستگار(شیراز): 09177317921

07154222453جهرم روبروی فرمانبرداری

استاد قیس نازی(اهواز): 09106483595

استاد برمو(گرگان، بیماریهای مفصلی) : 09112794744

دکتر نکویی(مشهد): 09153148101

دکتر جوادی(مشهد): 09153025300

تلاشمون بر این هست تا افراد حاذق و مورد اعتماد استاد را شناسایی کرده تا لیست فوق را تکمیل کنیم و بدیهی است که خوشحال میشیم اگر متخصص متعهد طب سنتی در شهر یا استان محل سکونتون که منصف و حاذق هستند رو به ما معرفی کنید تا در لیست فوق قرار دهیم.

با آرزوی سلامتی روز افزون برای شما همنوع عزیزم.

سلام و عرض ادب

برای اطلاع از نحوه برگزاری کلاسها لطفا با موسسه تحقیقات حجامت ایران تماس بگیرین

02144867346

ضمنا جهت کسب اطلاع از مطالب مفید راجع به سبک زندگی و نوع تغذیه بصورت متن به کانال زیر مراجعه کنید.

ان شالله مثمر ثمر واقع گردد:

@irismed_ir

ضمنا به دلیل پرسش بیشمار شما عزیزان ، عطاری مورد اعتماد برای خرید محصولات گیاهی و داروها ، عطاری مائده معرفی میگردد . برای خرید خانم امیریان مورد تایید هستن ضمن منصف بودن ، داروها و محصولاتشون طبیعی هستش . علاوه بر این به دلیل پیگیری شما عزیزان به عرض میرسانم عسل ، ارده و روغن ارده ( بهترین نوع روغن مصرفی برای طبخ غذا) کاملا طبیعی که مورد تایید استاد هستن رو ، میتونید از ایشون تهیه بفرمایید.

09223175213

تهران - آبشناسان 4راه ایرانپارس

عطاری مائده

سلام طب سنتی خوبه من دوسال اقدام هستم پریودم نامنظم هستش مپیش دکتر نوین میرفتم اصلا خوب نبود الان ماه قبل رغتم با دوتا دارو گیاهی سر وقت پریود شدم این ماه هم دارو داده برا بارداری 

خدایا شکرت