2777
2789

چند روزه دقیقا 4 انگشت زیر نافم درد می کنه که امروز خیلی بیشتر شده البته تو اقدام برای بارداری هستم یه هفته هم مونده به موعد پریودیم کسی میدونه این دردی که ۴ انگشت زیر نافم دارم برای چیه؟ 

ممنون میشم آگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره راهنماییم کنه

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش همینطور بودم

به شدت درد داشتم فکر می کردم باردارم😔 تازه من تهوع و تکرر ادرار هم داشتم ولی اشتباه می کردم

اگه باردار نباشین احتمالا به خاطر اقدام بوده بدن داره تغییرات هورمونی رو تجربه می کنه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
بخاطر فشار نزدیکی هست منم دچارشدم

چیکار کردی خوب شدی آخه الان خیلی درد دارم فکر کردم ممکنه باردار باشم ولی نه شما درست میگی 

منم ماه پیش همینطور بودم به شدت درد داشتم فکر می کردم باردارم😔 تازه من تهوع و تکرر ادرار هم داشتم ...

دقیقا منم فکر میکردم باردارم ولی این ماه غیر ممکنه باردار بشم چون تو تاریخ تخمک گزاری اقدام نکردم من فقط زیر نافم درد میکنه البته پشت کمرم هم قسمت ستون فقرات کمرمم درد میکنه تا به حال علایم درد اینجوری نداشتم 

دقیقا منم فکر میکردم باردارم ولی این ماه غیر ممکنه باردار بشم چون تو تاریخ تخمک گزاری اقدام نکردم من ...

آره دقیقا کمرم و بعدم زد به پاها اما دو روز زود تر از موعدم مریض شدم بعدش

انشاالله که خیره نگران نباش عزیزم

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
آره دقیقا کمرم و بعدم زد به پاها اما دو روز زود تر از موعدم مریض شدم بعدش انشاالله که خیره نگران نب ...

مرسی از راهنماییتون 🙏❤️💕

مرسی از راهنماییتون 🙏❤️💕

خواهش می کنم ❤

انشاالله که خیلی زود جواب بگیرین و خدا یه کوچولوی ناز و سالم و دوست داشتنی بهتون عطا کنه عزیزم🙏