2777
2789
عنوان

یه برنامه میخواهم خسته شدم

183 بازدید | 15 پست

یه برنامه برای زندگیم میخواهم خسته شدم از این افکار و خواسته 

هم خونه میخواهم هم ادامه تحصیل هم نی نی

شوهرم میگه قبل خریدن خونه بچه دار نشیم

هم سنیم ۳۱ 

به نظر شما چی کار کنم ؟؟؟؟

چه برنامه ریزی داشته باشم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون خونه بازم گرونتر میشه؟؟ حالم گرفته شد داشتیم پول جور میکردیم 

ما هم می خوایم خونمون رو عوض کنیم همینطور بلاتکلیف موندیم 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
واقعا کلی برنامه داشتم نا امید شدم  باز شما خونه داری میخواستید عوض کنی  ما مستجریم

درسته مستاجری خیلی سخته خدایی من خواهرم هم مستاجره خیلی دلم براش میسوزه ولی آخه خونمون که هستیم کوچیکه جای خودمون هم نیست چه برسه جای بچه ولی خونه خیلی گرون شده تحصیلاتتون چقدره الان شاغلید 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
لیسانس اقتصاد بازرگانی نه‌ شاغل نیستم

برای خونه دار شدن پیشنهادمن که تعاونی های مسکن ادارات و شرکت هاست

اگه در دسترس نیستن پیش خرید کردن خونه البته باید جای مطمئنی را انتخاب کنین 

اگه تو منطقه مورد نظر نمیشه مناطق پایین تر یا شهرستانها

خلاصه به اندازه پولتون حتما خونه یا ملکی را بخرید چرا؟ چون قیمت ها خونه همش داره می ره بالا و اگه بخواین پول جمع کنین با این سقوط ارزش واحد پول , جمع کردن پول نقد فایده نداره

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

برای ادامه تحصیلت هم بسته های آموزشی بگیر و با برنامه بخون و تست بزن ...

در مورد بچه هم با آسودگی خیال (چون استرس خودش عامل بچه دار نشدنه) برو فعلا یه سری آزمایشها رو بده و مکمل هاتو شروع کن تا بعد

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍