2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟؟؟ عایا من باردارم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم فعلا که دکتر ندارم ولی باید به فکرش باشم صلوات میدم تا از استرسم کم بشه

چراااا استرس؟؟؟ نگران نباش سر سنگین بلند نکن سعی تا دکتر نرفتی استراحت داشته باشی ولی کار خونه میتونی انجام بدی 

یکی از دوستام مثل تو بود البته با لکه بینی طولانی تر . الان دخترش یه سالشه

تو بارداری هزارتا چی میبینی بیشترشونم طبیعیه.

برو با خوشحالی به نی نی فکر کن.

فکر اشتباه بیشتر برای بچه خطرناکه

مبارکه. واقعا خوشحال شدم اول صبحی چند وقته اقدام کردی؟ تو چه روزایی رابطه داشتی منم این ماه برای ...

ماه اول اقدامم بود بعدپری تا یه هفته هرشب رابطه داشتم بعدش دیگه شبای قدر بود نشد اصلا فکرشم نمیکردم باردار باشم از خدا میخوام تورو هم خوشحال کنه❤

به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد...    
رو بعضی بیبی چکا زده اگه خط مثلا بعد ده دقیقه بیفته کاذبه رو جلدشو بخون.ولی مال شما فکر کنم مثبته

خدا کنه آزم مثبت باشه

چراااا استرس؟؟؟ نگران نباش سر سنگین بلند نکن سعی تا دکتر نرفتی استراحت داشته باشی ولی کار خونه میتون ...

مرسی از راهنماییت وانرژی مثبتی که بهم میدی خدا بچتو برات حفظ کنه وسالم وصالح باشه همیشه❤