2777
2789
نه روز ۸دوتا وروز۱۰پریودیم دوتادیگه hmgزدم یعنی چهارتا وروز ۱۳هم hcgزدم باراولم بود که زدم،،،،،،،شما ...

اگه اشتباه نکنم چهار روز بعد پریودیم اول بی بی زدم بعد ازمایش

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
چي؟  

گلم شرمندہ ببخش میگم توی پیشاب ھمسرم یہ چیزایی مثلہ لختہ ی خون دیدم قھوہ ایی چیزی بہ خودش نگفتم تو نت ھم چیزی پیدا نکردم الان نسترن جان اینجوری گفتن یادش افتادم بازم ببخشید ھمگی

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چه جالب خوب سد گفتی پس ازفردا نشورم ولی همینکه پامیشم‌همه میان بیرون

مال منم میومد بیرون، اونا که میاد بیرون اسپرمای مرده ان و طبیعیه. یه چیز دیگه هم هست اینو تو مقاله های خارجی نوشته بود اما اگه کسی اهل نماز باشه نمیتونه اجرا کنه، گفته کلا خودتون رو بعد دستشویی نشورید و فقط با دستمال خشک کنید، یا با یه دستمال نمدار پاک کنید. انگار شستشو زیاد با آب برای رحم خوب نیست

سلام ببخشید استاتر جان خانومی توی منی آقا بود یا بدنہ شما؟ شرمندہ میپرسم تجربہ ی مشابہ دارم تو ...

والا منی شوهرم ریخت داخل احه اقدامم رفتم دستشویی دیدم منی و خون اومد نمیدونم از من یا اقام

ماهی که باردار شدم من پنج دقیقه هم نشد بعدش پاشدم برعکس ماههای قبل که ۳۰ دقیقه میخوابیدم، درموردش زی ...

دكتر منم ميگه كه اصلا مهم نيس اگه قرار باشه اسپرم بره برسه همون دقيقه اول ميره

اره گلم چون اسپرمه پسر سرعتش زیاده و زود از بین میره تو اون ده دقیقه اگه بشه خودشو میرسونه بعدش اسپر ...

شنیدم اونایی ک پسر میخوان روشه سِج ده رو باید انجام بدن نمیدونم چقدر صحت داره این روش

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
والا منی شوهرم ریخت داخل احه اقدامم رفتم دستشویی دیدم منی و خون اومد نمیدونم از من یا اقام

گلم ببخش پرسیدم ممنونم جواب دادی واسہ مامان شدنتم صلوات میفرستم❤️❤️❤️

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
من امروز موعدمه دیروز بی بی زدم منفی بود احتمال بارداری دارم؟

ان شا الله چند روز هم صبوری کن اگه نیومد ک ان شا الله نمیاد بازم تست بزن 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

سری بعد تو دستمال تخلیه کنن متوجه بشی اگه از هر کدوم بود به پزشک مراجعه کنید مخصوصا اقایون در کل یبار طبیعی هست اما تکرارش خطرناکه