الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز زوده من تا دو روز قبل موعد منفی بعد دقیقا دو روز بعد موعد مثبت شد عجله نکن شاید دردش هم بخاطر پ ...
آخه مشکل این جاس من اصلا قبل پری نه دل درد دارم نه سینه درد نه لکه هیچی حتی تو پریودیم شاید فقط شیکمم درد خفیف داشته باشه همین برای همین برام جای تعجب داره و بعد اینکه من الان فقط سمت چپ پایین شکمم درد میکنه اصلا سمت راست یا وسط شکمم درد نداره
اشتهامم زیاد شده شوهرم امروز میگفت تو اشتهات چند وقت خیلی شده آخه روز قبل عید هم افطاری خوردم هم ساعت 3 نیمه شب غذا خوردم هم صبح صبحانه خوردم هم ناهار کلی خوردم به طوری که داشت حالم بهم میخورد
اینا دلیل نمیشه عزیزم من موقع پریودیم همیشه خیلی میخوردم ولی این ماه که باردارشدم هیچی دوس ند ...
نه اتفاقا من هیچ دلبستگی به این نشونه ها ندارم چون از هرچیزی میتونه باشه ولی این ماه تا حدی مطمئنم تخمک گذاریم با اقدامم یکی بود بعدش اینکه یکی دو روزه زیر دلم سمت چپ درد خیلی خفیف داشت ولی از دیشب یکذره بیشتر شده