2777
2789

خانومی برای بی بی دیر نمیشه هنوز ب نظرم زود زدی چند روز دیگه صبر کن انشاالله ک بارداری

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز زوده من تا دو روز قبل موعد منفی بعد دقیقا دو روز بعد موعد مثبت شد عجله نکن شاید دردش هم بخاطر پری انشالله ک بارداری

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
آی گفتی انشالله پس اگه فردا پری نشدم کی بی بی بزنم

تا ده روز صبر کن نشدی بزن 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
هنوز زوده من تا دو روز قبل موعد منفی بعد دقیقا دو روز بعد موعد مثبت شد عجله نکن شاید دردش هم بخاطر پ ...

آخه مشکل این جاس من اصلا قبل پری نه دل درد دارم نه سینه درد نه لکه هیچی حتی تو پریودیم شاید فقط شیکمم درد خفیف داشته باشه همین برای همین برام جای تعجب داره و بعد اینکه من الان فقط سمت چپ پایین شکمم درد میکنه اصلا سمت راست یا وسط شکمم درد نداره

آخه مشکل این جاس من اصلا قبل پری نه دل درد دارم نه سینه درد نه لکه هیچی حتی تو پریودیم شاید فقط شیکم ...

ممکنه از بارداری باشه 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

اشتهامم زیاد شده شوهرم امروز میگفت تو اشتهات چند وقت خیلی شده آخه روز قبل عید هم افطاری خوردم هم ساعت 3 نیمه شب غذا خوردم هم صبح صبحانه خوردم هم ناهار کلی خوردم به طوری که داشت حالم بهم میخورد

اشتهامم زیاد شده شوهرم امروز میگفت تو اشتهات چند وقت خیلی شده آخه روز قبل عید هم افطاری خوردم هم ساع ...

اینا دلیل نمیشه عزیزم

من موقع پریودیم همیشه خیلی میخوردم

ولی این ماه که باردارشدم هیچی دوس نداشتم

اینا دلیل نمیشه عزیزم من موقع پریودیم همیشه خیلی میخوردم ولی این ماه که باردارشدم هیچی دوس ند ...

نه اتفاقا من هیچ دلبستگی به این نشونه ها ندارم چون از هرچیزی میتونه باشه ولی این ماه تا حدی مطمئنم تخمک گذاریم با اقدامم یکی بود بعدش اینکه یکی دو روزه زیر دلم سمت چپ درد خیلی خفیف داشت ولی از دیشب یکذره بیشتر شده  

وای تا اون روز که میمیرم الانم فصل امتحانامه اصلا نمیتونم تمرکز کنم

درکت میکنم حق داری؛ حالا چونه نزن بزار حداقل ۵ روزی رد بشه بعدش بزن گلم