فردا میرم سونو بعد چهار هفته عذاب استرس دعا کنیین خوشحال بیام خونه امیر عباسم خورشید زندگی منه وقتی اون اومد از ته دل خندیدم بعد از یکسال . یکسال بود ازدواج کردم واز شهرم راهی تهران شدم همع ی دوستام خانوادم کارم همه چیز رو گذاشتم و اومدم. افسرگی کرعتم تو یکسال یک ماه تمام نماز شب خوندم و از خدا خواستم زندگیمو سر سامون بده اخه شوهرمم تا ده شب سر کار بود وابسگی زیادی ب خانوادم داشتم مخصوصا بچه خواهرم ک از نوزادی بزرگش کردم. خلاصه بعد اون همه دعا برای خوب شدن حال دلم بصورت ناخواسته باردار شدم یک ماه تو شوک بودم و ناراحت ک چرا با این حالم باردارم ولی وقتی صدای قلبشو شنیدم دنیام تغییر کرد منی هر دو هفته میرفتم شماد دیدن خانوادم ۴ماه بخاطر خورشیدم نرفتم از ته دل شاد بودم خدا حاجتمو بهم داد دوباره اون ادم شاد شنگول شدم ولی این خوشیم زیاد دوام نداشت رفتم سونو انو مالی و ..... از اون روز تو همه خنده هام ی بغض هم بود التماس دعا دارم برای خورشید زندگیم برای پسرم برای امیرعباسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!