2777
2789
عنوان

کمک کمک

106 بازدید | 24 پست

یه هفته پیش نزدیکی پرخطر داشتم ۴تا ال دی خوردم همون لحظه ۱۲ساعت بعدش دوباره ۴تا ال دی دیگه.الان باید سه روز دیگه سروقت خودم پری بشم. آخه شنیده بودم که یه هفته بعد خوردن قرصا اگه پری یا لک بینی نباشه یعنی باردارم.الان میخورم زعفرون بخورم که بشم.کمک کنید چطور زعفرون بخورم نمیخوام باردارباشم بچه کوچیک دارم. 😭

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی بگم؟؟ 😔

بگو نزدیکی بدون جلوگیری داشتم 

البته نمیدونم که دیدگاه من درسته یا نه ولی فک میکنم به اونایی که مثلا با اشخاص ایدزی یا هپاتیتی یا کلا بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی منتقل میشه نزدیکی داشتن  میگن رابطه پرخطر

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
بگو نزدیکی بدون جلوگیری داشتم  البته نمیدونم که دیدگاه من درسته یا نه ولی فک میکنم به اونایی ک ...

نمیدونم عزیزم ولی به نزدیکی که احتمال بارداری باشه میگن پرخطر البته طوری که من شنیدم 😊 

بگو نزدیکی بدون جلوگیری داشتم  البته نمیدونم که دیدگاه من درسته یا نه ولی فک میکنم به اونایی ک ...

عزیزم آخه جلوگیری داشتیم وشد پس نمیشه گفت نزدیکی بدون جلوگیری

نمیدونم عزیزم ولی به نزدیکی که احتمال بارداری باشه میگن پرخطر البته طوری که من شنیدم 😊 

نمیدونم والا ولی از نظر من خطری که شخص رو تهدید نمیکنه میخوای یه تاپیک بزن بقیه هم بیان نظر بدن ببینیم درستش چیه🤣🤣

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
نمیدونم والا ولی از نظر من خطری که شخص رو تهدید نمیکنه میخوای یه تاپیک بزن بقیه هم بیان نظر بدن ببین ...

همین و زدم هیشکی نیومد کمکم کنه 😭😭

یعنی میشه؟توروخدا نگو

استرس بی خودی نداشته باش تا پریودیت صبر کن میگی چند روز دیگس اگه ازش گذشتو نشدی برو ازمایش خون بده یا بیبی چکم خوبه 

استرس بزرگترین خطر واس بدن 

انشالله ک نشدی 

خوشحالی یعنی انریکه گوش بدی    
شنیدم بعضیا میگن زعفرون غلیظ بخوری سقط میشه ولی احتمال مسمومیت شدید واسه خودتم هست 

آخه یه هفته ست نزدیکی یعنی بچه شده که سقط بشه؟ای خدا نباشم 😭