2777
2789
سرچ کردم برات مراکز دولتی ناباروری شیراز قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:در سه ...

واقعا پس چرا هزینه های من دولتی نیستن.....نمیدونم والا بیشتر موقع یادم نیست ای یو ای کردم از پله میرم بالا پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام....مگه یه بچه دارین که میخاین تعیین جنسیت انجام بدین با ای یو ای؟

بله یه دختر ناز دارم 4 سالشه ولی چون شوهرم یه دونست دوست دارم یه پسر داشته باشم اگرم نشد که هیچی من تلاش خودمو می کنم ولی بازم هرچی خدا می خواد و صلاحمه پیش بیاد

واقعا پس چرا هزینه های من دولتی نیستن.....نمیدونم والا بیشتر موقع یادم نیست ای یو ای کردم از پله میر ...

چون تو رفتی مطبش

برو مرکز ناباروریش یا اون دوتا دیگه بیمارستانی که اسمشو فرستادم

ان شاالله که همین دفعه دفعه نتیجه میگیری

چون تو رفتی مطبش برو مرکز ناباروریش یا اون دوتا دیگه بیمارستانی که اسمشو فرستادم ان شاالله که همین ...

ان شا الله شماهم نتیجه بگیرین....امیدی ب ای یوای ندارم چون تعداد کمی باردارمیشن...

من عکس رنگی با بیهوشی انداختم 400 بدون بیهوشی 150 بوده  آزمایش هورمونی و قبل از بارداری 300 س ...

منم خواستموعکس رنگی بابیهوشی انجامدبدم ولی خود مرکز گفت دستگاه جدید داریم اصلا درد نداره نمیخادبیهوش بشی الکی پول بدی دیگه انجام دادن اصلا دردی نداشتم ۱۸۰ ازم گرفتن وپول بیهوشی روبهم دادن

من عکس رنگی با بیهوشی انداختم 400 بدون بیهوشی 150 بوده  آزمایش هورمونی و قبل از بارداری 300 س ...

من عکس رنگیم شد 80 بدون بیهوشی

آزمایش هورمونی و قبل از بارداری با بیمه واسم 130 شد  که آزادش 300میشد

سونو 14

ویزیت 4

آزمایش اسپرم 7یا8