2777
2789
عنوان

خانوادمو وشوهرم

256 بازدید | 15 پست

سلام خانوما دیشب مامانمینا اومدن خونمون شوهرم ناراحت میشه وقتی مامانمینا میان من واقعا نمیدونم چیکارکنم اصلا خونه مامانممینا هم نمیاد دوست نداره رفت وامد کنه باهاشون من بابد چیکارکنم جلوشون خوبه ولی سرکوفتشونو به من میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی خوب درحدی که دوس داره پنجشنبه جمعه ها فقط بااونا باشیم

شایر خونوادت تو دوران عقد یا بعدا کاری کرده دلگیرشده بلاخره بدون علت نمیشه. مث خانومایی که میخوان با خونواده شوهر قطع رابطه کنن

خانواده شما مگه کاری داشتن.

مایه ساله ازدواج کردیم خانواده من یه کلمه هم درنورد زندگی مادخالت نکردن  ولی دوران نامزدی خوب نبودن باهم چون یه خواهر دارم 2 سال بزرگتره ازم مامانمینا راضی نبودن من قبل اون ازدواج کنم ولی موضوع تموم شده ای هست الان خیلی خوبیم فقط این شدهرم دهنمو سرویس کرده