2777
2789

من چند ماه پیش تاپیک زده بودم از زندگیم گفتم که بعدا واسه این ک نشناسنم ترکوندم ولی الان یه توضیح کوچیکی از زندگیم و بدبختیم میگم...من یه برادر ناتنی دارم که ۵ سال ازم بزرگتره مادرمون مشترکه ولی پدر اون وقتی ۲ سالش بود فوت کرده توی این بیست و چند سال زندگی فقط خونمون دعوا و پلیس و کتک کاری بوده سر چیزای بزرگ و کوچیک...راستش مامان من کنترل اعصاب نداره تا جایی ک یه بار یکی از فامیلا گفتن ببرینش پیش روانپزشک اینجوری نمیشه...و همیشه وقتی اینجوری دعوا میوفتاد تهش بابام میگف اصلا من دلم نمیخواد محسن (داداشم) تو خونه ی من باشه دیگه یه پسر بزرگ شده بره واسه خودش مگه من چقد حقوق میگیرم ک یک چهارمشم خرج اون میشه (ناگفته نماند ک داداش من توی این چن سال با حقوق باباش واسه خودش یه آپارتمان ۱۹۰ متری و یه ماشین خریده و این ک باباش قبل فوت کردنش یه باغ تو کرج داشت که اونم به نام این کرده بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چند وقت پیش فک کنم اواخر آذر بود سر یه موضوع کوچیک دعوای بابامو داداشم بالا گرفت بابام به مامانم گفت دیگه نمیخوام این تو این خونه زندگی کنه وقتش شده مستقل شه من خودم وقتی ۱۸ سالم بود از خونه ی بابام رفتم مامانمم گفت اگه زورت رسید بندازش بیرون فقط بدون بعد از اون با من طرفی...

میشه یکیتون جوابمو بدین؟  واسه چی میگین خوب؟

حس ميكنن تاثير داره رو سرعت استارتر   

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!