2777
2789

بله 

۵ روز بستری شد 

کاملا خوب شد

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

من کودک نیستم ولی ۱۲روز بستری بودم ودوسال هست بعدازاون ماهانه تحت درمانم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ممنونم،کی؟چندسالش بود؟بچه من دوسالشه،الان دو روزه بستریه تنفسش تنده

زیر ۱سال بود

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
وای ممنونم،کی؟چندسالش بود؟بچه من دوسالشه،الان دو روزه بستریه تنفسش تنده

متاسفانه بچه 7ماهه من بستری شد اولش10روط کشید ولی خوب نشده مرخص کردن که به شددت برگشت با تب 40درجه بستری شد اینبار یک ماه بستری شد 10روز ودر پی این سیو بچم مرد وزنده شد از دکتر اولش10روط که عابدینی بود توی تبریز اصلا نمیگذرم من گفتم عید تعطیلات هست پرستار 3روزه دارو ندادن ولی به حرف من کوش نکرد کر بود انگار مرخص کرد بعد 6روزباز بستری شدیم که اینبار عفونت داشت بچم رو میکشت توروخدا تاوقتی خوب نشد نیایین چون عفونت چند برابر میشه دکتر ی که خوبش کرد واز مرگ نجات داد جعفری بود خدا ازش راضی باشه فقط یک ما ه کل خانواده ودوستان فقط گریه ودعا میگردیم چه روزها سختی توی عید امسال داشتیم انشاءالله بچه.  زود خوبش وبرگرده خونه 

متاسفانه بچه 7ماهه من بستری شد اولش10روط کشید ولی خوب نشده مرخص کردن که به شددت برگشت با تب 40درجه ب ...

سلامت باشی، این الان تب نداره نمیدونم عفونتش در چه حده،تهران بودید؟

متاسفانه بچه 7ماهه من بستری شد اولش10روط کشید ولی خوب نشده مرخص کردن که به شددت برگشت با تب 40درجه ب ...

وااای عزیزم‌چقدر سخت..خدارو شکر بخیر گذشت..پسر من ۳ روز بستری شد ۳ ماهه بود...واقعا سخت گذشت...

وااای عزیزم‌چقدر سخت..خدارو شکر بخیر گذشت..پسر من ۳ روز بستری شد ۳ ماهه بود...واقعا سخت گذشت...

اره 30روز پسرم بستری شد مردیم دوقلو هم بودن دخترمم که خونه بودبزرگ شدنش روندیدم بعد مرخص شدن ازبیمارستان دیدم بچم چه ماهر انه چهار دسته پاراه میره خیلی سخت گذشت