2777
2789
عنوان

رانندگی داغونم

2173 بازدید | 48 پست

سلام عزیزای دلم روزتون بخیر حدود سه ساله گواهینامه گرفتم تقریبا پنج شیشماهه که ماشین خریدیم بابام ماشین نداش که ازش یاد بگیرم شوهرم جمعه ها یه ساعت میبره بهم یاد میده امروز شوهرم خونه نبود ماشینو تنهایی برای اولین بار بردم به خواهرشوهرمم گفتم بیاد اونم رانندگی بلد نیس قلبم داشت ازجاش درمیومد رفتم یه جا پارک کردم تا نزدیک شدم به سربالایی ترمز کردم ماشین جلویی بره خاموش شدخودش دنده عقب میرف ماشین حدود ده تا ماشین پشت سرم بود قلب اومد دهنم همه مردا هم میخندیدن 😯تا یهاقایی اومد نجاتم داد انقد الان اعصابم خورده چرا مردا میخندن تو این شرایط شما تو سربالایی چیکارمیکنید بخدا الان اعتماد به نفسم صفر شده تاحالا از این اتفاقا براتون افتاده؟ به شوهرمم نگفتم مسخرم کنه چیکارکنمدیگه خسته شدم ازبسالتماس شوهرموکدم که منو ببره اینوراونور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره تا دوبار نترسی و خودت تنهایی نری یاد نمیگیری

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بنطرم اوایل رانتدگی خیلی ارتیست بازی در نیار یا جاهای ریسک دار نرو من بدون شوهرم ماشین برداشتم رانندگیم عالیه اما خیلی دقت میکنم در ضمن تو رانندگی جو گیر نشین به هیچوقت

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

ترست باعث میشه هیچ وقت راننده نشی بی خیال باش مطمین باش تمام مردا حتی اونایی که به خانما می خندن و خودشونو سوپرمن نشون میدن گندای زیادی تو رانندگی زدن این که اصلا چیزی نبود اینا همش تجربه س

من یه دوستی داشتم هر وقت تو رانندگی کسی بهش حرفی میزد میگفت خودتی الانم رانندگیش عالی شده اصلا اهمیت نده به حرف بقیه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه اینکه دوتا زندگی معمولی را خراب کنیم...