2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواینیستافیلم نمیاره بیاره هم1دقیقه بیشترنمیشه

خب شما با دقیقه اش مشکلی دارید؟یا کلا با دیدنش؟

من میگم این راه درستی نیست مشکل باید از ریشه حل بشه شما هی رو حرفتون پافشاری کنید بعدشم این تنظیمات گوشی با یه تنظیم کارخانه دوباره برمیگرده!!!

بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند😊😊😊

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
خب شما با دقیقه اش مشکلی دارید؟یا کلا با دیدنش؟ من میگم این راه درستی نیست مشکل باید از ریشه حل بشه ...

من کلابادیدنش مشکلی دارم ولی کسی نتونه بگه گفته باشم هم شوهرش انجام نداده باشه میتونه ازاین راهاجلوشوبگیره بنظرمن که رفتن به تلگ رام واینیستاکاردرستی نیست فقط پول ریختن به بیرون هست دعوای زیادی هم الان روایناهست بیشترطلاقاهم بخاطراین برنامه هاست 

(Biri var (g
خب شما با دقیقه اش مشکلی دارید؟یا کلا با دیدنش؟ من میگم این راه درستی نیست مشکل باید از ریشه حل بشه ...

همه گوشیشوتنظیمات کارخانه نمیکنه چه بشه مردکه شماره زیادداره 

(Biri var (g

درضمن من فقط کمک کردم تاازیه طرفی بتونه جلوشوبگیره تابتونه ازریشه حل کنه

(Biri var (g
همه گوشیشوتنظیمات کارخانه نمیکنه چه بشه مردکه شماره زیادداره 

شماره ارو روی سیمکارت سیو میکنه نه روی گوشی

چرا وقتی ببینه نمیشه بره اون سایتا وقتی معتادش شده  همه کاری میکنه عزیزم!

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
شماره ارو روی سیمکارت سیو میکنه نه روی گوشی چرا وقتی ببینه نمیشه بره اون سایتا وقتی معتادش شده &nbs ...

اونوباید دیگه زنش بدونه چیکارکنه که دیگه اون نره سراغ اون چیزاخودش نیازاشورفع کنه که به اونانیازنداشته باشه

(Biri var (g

من چندبارکه کنارشوهرم بودم دیدم دوتا کانال داره همش ازین فیلما....اصلا بهش نگفتم چرااین کانال رو داری وچرا نگاه میکنی..فقط با حالت انزجارونفرت مثل اینکه حالم بهم میخوره رومو برگردوندمو گفتم واای اصلا نشون من نده حالم بهم میخوره،...بعد گفتم جون خودت دیگه به من نشون نده....خلاصه اگه کارم درست بود یانه...نتیجش خوب بود واون کانالارو بعدا حذف کرد ودیگه اصلا ندیدم ببینه

من چندبارکه کنارشوهرم بودم دیدم دوتا کانال داره همش ازین فیلما....اصلا بهش نگفتم چرااین کانال رو دار ...

...اگرم یواشکی میبینه من دیگه خبر ندارم وبرام مهم نیست،اونقدر ببینه تا کور بشه.فکرمو درگیرش نمیکنم