2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من متنفرم. خیلی هم از خودم بدم میاد ولی میدونم با این کار شوهرمو از خیلی گناه ها حفط کردم. 

اینجوری ک خودتم گناه میکنی 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
به خدا منم برگردم ازدواج نمیکنم یعنی به تنها چیزی که اصلاااااا فکر نمیکردم 😢😢😢

😔😔😚😚😚

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

ما اصلا شناخت درستی از مکانیزم جن سی مردها بخصوص در ایران نداریم بخاطر همین زنها فکر می کنن که اگر برای شوهرشون کم بذارن شوهر میره فیلم سک سی میبینه. این دوتا بهم ربطی نداره. مردها در جامعه ما به شدت دچار سرکوب جن سی هستند هم به دلیل عقاید مذهبی و هم عرفی هم بسته بودن روابط قبل ازدواج و هم اینکه همه راههای تخلیه انرژی جن سی مثل رقص و شادی تقریبا در ایران بسته شده. تنها راهی که برای مردها میمونه در دوره نوجوانی و جوانی به دلیل فشار میل جن سی این هست که عمل جنسی رو در ذهنشون و از طریق پردازش تصاویر جن سی و خودارضایی انجام بدن و بعد از یه مدت، ذهن و‌جسم طوری به این تصاویر جن سی معتاد میشه که حتی بعد ازدواج هم نمی تونه بدون دیدنشون ارضا بشه. ایران از بزرگترین مصرف کننده های شبکه های پو رن در جهان هست به دلیل سرکوب شدید جن سی. 

خیلی بدم اومده خیلی همین جور دارم گریه میکنم😔

یه جاهای ادما باید به خاطر زندگیشون یه کارایی بکنن که ازش بدشون میاد. من خیلی کارارو انجام دادم علی رغم میلم. ولی خب طرف حسابم خداست