2777
2789
یعنی کسایی ک پول ندارن یا کم دارن بی ایمانن؟؟

نه عزیزم کم پولی را نگفتم بی پولی که ادم را شرمنده خانواده می سازه بسیار شکننده است ادم را مستاصل می کنه دیگه فکروحواس ادم را می گیره وفردنمی تونه ایمانش را حفظ کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیدم مادری رو که تو ازدواج اولش بخاطر بی پولی بچشم جا گذاشته و الان با یه ادم پولدار ازدواج کرده و دیگه بچه دار نمیشه بخاطر سنش. یعنی پول مهمتره؟!یا بچه؟!

بچه نداشتن سخت تره

من ادمی و میشناسم ک ب جرئت میتونم بگم یکی از ثروتمند ترین مردای تهرانه

اما بچه دار نمیشه و مشکل هم از خودشه

میگه حاضرم تمام داراییمو بدم ک بچه داشته باشم

بی پولی رو میشه باتلاش وکار اوضاع مالی و تاحدی بهترکرد ولی نداشتن بچه میشه عقده مخصوصااگ طرف دلش نخواد بچه بی سرپرست قبول کنه ومادری وپدری کنه..این ی نیازذاتی وطبیعت هرموجودزنده ایه ک جواب ندادن بهش خلاروانی درپی داره  ولی بی پولی قابل جبرانه  

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤
اخه دیدم مادری رو که تو ازدواج اولش بخاطر بی پولی بچشم جا گذاشته و الان با یه ادم پولدار ازدواج کرده ...

اونی ک بخاطزپول از بچه ش بگذره بنظرم حقشه ازایندنعمت محروم بشه

نه عزیزم کم پولی را نگفتم بی پولی که ادم را شرمنده خانواده می سازه بسیار شکننده است ادم را مستاصل می ...

قبول ندارم حرفتو

بی پولی رو تجربه کردم

اما ایمانم حفظ شد هیچ بلکه پررنگتر هم شد

کسی بی ایمان میشه ک ضعیفِ

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
البته من این سخن خودم نیست در روایتی اینو دیدم.

کاش کمی هم عقل و شعور چاشنی خوندن اون روایت میکردی بلکه بهتر درک میکردی بی پولی ایمان رو از بین نمیبره

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
البته من این سخن خودم نیست در روایتی اینو دیدم.

درسته بی پولی خیلی سخته ولی ادم میتونه باهمین اوضاع اقتصادی متوسط بچه های شاد وسرزنده و هشیار ی باربیاره که افتخارمادر وپدر بشن