2777
2789
عنوان

سرگيجه+ابدوغ خيار

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 39 پست
نه عزیزم الکی چیزی تجویز نکینن توروخدا. منم این مسکلو داستم همه گفتن گوشه میانیت عفونت کرده و...&nb ...

تو گوشت صدا میداد؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تو گوشت صدا میداد؟

اره.همه بهم گفتن برا گوشه.

رفتم متخصش گوشو حلق و بینی گفت اصلا مشکل از گوشت نیست به احتمال زیاد کم خونی داری و افت فشار.که ازمایشدادم و فهمیدم ..

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری؟! شاید ضعف کردی. ما هم امروز قورمه داشتیم ولی همسرم رفت بیرون اومد گفت هوا خیلی گرمه آب‌دوغ درست کن، حتما تو آب‌دوغ گردو بریز، من بعدش چند تا پسته و بادام خوردم و به شوهرم دادم ، تا سردیش نکنه، شاید خوابت گرفته، این طبیعته آب‌دوغ است یه ساعت بخواب

اره.همه بهم گفتن برا گوشه. رفتم متخصش گوشو حلق و بینی گفت اصلا مشکل از گوشت نیست به احتمال زیاد کم ...

استارترم میتونه مشکلش همین باشه یا از گوشش

من خودم سرگیجه داشتم و صدای گوش، رفتم گفت که مال گوش میانیته

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اصلا سردی خوب نیست قبل اقدام بخوری، گرمی بخوری بهتره، خرما عسل گردو پسته

اخه فردا موعد پريوديمه نميتونم گرمي بخورم ميگم شايد خدا بهم نيني بده 

♥️♥️♥️
استارترم میتونه مشکلش همین باشه یا از گوشش من خودم سرگیجه داشتم و صدای گوش، رفتم گفت که مال گوش میا ...

ارا

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
اخه فردا موعد پريوديمه نميتونم گرمي بخورم ميگم شايد خدا بهم نيني بده

اونک مربوط ب هورمون هاس 

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..