2777
2789

حسودیم میشه به اونایی که بچه دارن یا باردارن 😢😢😢

مادر شدن یه توفیق الهیه، خدا خیلی دوستتون داشته که بچه بهتون داده ، قدر خودتونو بدونید...

من که 7 سال و نیمه خدا لیاقت مادر شدن رو بهم نداده ، به همتون حسودیم میشه 😞😞😞

برای دومین بار  امروز ای یو آیم منفی شد ، شما ها برای خانم هایی که باردار نمیشن و من دعا کنید ، چشم انتظاری خیلی خیلی سخته ...😥😥😥

انشاالله ب زودی زود

اگر ب صلاحتونه

خدا فرزندی سالم و صالح عطا کنه بهتون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزيزم پيش يه دكتر خوب برو

وقت و اعصاب و جون و پولتو هدر نده

من دوتا سقط داشتم ميگفتن بي دليله كلا نااميد بودم تا يه دكتر خوب پيدا كردم و مشكلمو پيدا كرد

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااخی قریونت عزیزم، شاید شما واسه خدا عزیزتری ، منم از طریق ای یو ای باردار شدم ولی کلا استرسی نبودم و باور داشتم اگه خدا بچه هم بهم نده حتما حکمتی بوده 

انشالا شما و همه منتظرا به زودی دامنتون سبز شه

عزيزم پيش يه دكتر خوب برو وقت و اعصاب و جون و پولتو هدر نده من دوتا سقط داشتم ميگفتن بي دليله كلا ...

پیش بهترین دکترای یزد رفتم ولی بازم بی فایده بوده . شرایطمم طوریه که ادامه درمانم خیلی طول میکشه 

عزیزم انشاالله به زودی باردار بشی و خدا نی نی ساام و صالح بهت بده. نا امید نباش من بعد از ۸ سال مادر شدم

انشاالله به زودی به آرزوت برسی

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم