2777
2789
عنوان

جاریتون مثل جاری منه؟؟

709 بازدید | 40 پست

سلام 4 ساله ازدواج کردم ی جاری دارم.کلا دوتا برادران.من عروس دومی.از زمانی که اومدم خیلی با جاریم خوب بودیم.بچه دارم که شد خیلی واسش بچه داری کردم دائم خونه ما بود.زیادی مهربون بودم.گاهی از خودم بدم میاد.تا اینکه من باردار شدم ورق کاملا برگشت و چون توجه از روی خودش و بچش برداشته شد ی آدم دیگه شد.موقع زایمانم اومد خونم و دعوا راه انداخت که دیر بهم زنگ زدید و...؛فکر کن تازه زایمان کردی ی زایمان سخت و یکی میاد میریزتت بهَم.حتی به مادرشوهرمم که اونجا بود فحاشی و به احترامی کرد.ولی بعدش بخشیدمش.  سال بعد ی بی احترامی دیگه و باز بخشیدمش.ولی رفتارش ادامه داره بچش که دخترمو اذیت میکنه طلبکار میشه و تندتند چیز میگه هیچ ابایی از گفتن حرف نداره.شما بودید باهاش چکار میکردید؟؟

جواب حرفاشو ميدادم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوابون دهنش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من جاری ندارم اما اصلا اجازه نده این رفتار ادامه داشته باشه مخصوصا با بچت و در کناره اون چون از بچگی حس میکنه و اگه اجازه بدی باهاش بد رفتاری کنن هم عادت میشه هم عقده ای بار میاد خدای نکرده.خیلی جدی برخورد کن و جوابشو محکم بده بی احترامی نکن اما محکم جوابشووبده و اجازه نده دفه بعدی شلوغ کاری کنه