2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر این مشکل فرستادنش از سربازی به کمیسون پزشکی الان وضعش خیلی داغونه همش مواد استفاده میکنه و حرف ...

اخی ب چ وضعی افتاده کاش خانوادش زودتر درمانش میکردن 

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

وای اون کیه 😲

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بخاطر این مشکل فرستادنش از سربازی به کمیسون پزشکی الان وضعش خیلی داغونه همش مواد استفاده میکنه و حرف ...

کیمسیون پزشکی

نفرستادنش

پیش روان پزشک عایا؟!🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخی ب چ وضعی افتاده کاش خانوادش زودتر درمانش میکردن 

خانوادش فقط اعتیادش رو میدونن و هی درمانش میکنن اما این مریضیش واقعا جدی هست ولی بیچاره نمیدونن فقط خواهرش میدونه که اون بدبختم خجالت میکشه بگه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
خیلی بده 😔😔مخصوصا اینکه معتاد شده و اینکه همش دوست داره زیر سلطه باشه

احتمالأ دوس داره برده باشه😔 ببین تاحالا ی مدت طولانی تخت نظر روانپزشک یا روانکاو بوده؟حل شدنیه

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
بخاطر این علاقه کثیف رفته سراغ انواع مواد دوست داره زیر سلطه دیگر مردان باشه

عزيزم من چند روز پيش يه مستند در مورد يه خانوم ديدم كه همين اختلالو داشت و ميگفت اين اختلال نيست كه درمان بشه و روانپزشك يا شناس بتونه كاري كنه، چيزي هست كه تو وجود ماست مثل علاقه به غيرهمجنس و درماني نداره، ايشون تحصيلكرده بودن البته و استاد دانشگاه و ميگفت خودشم روانشناسي خونده تا بتونه مشكلشو حل كنه اما در نهايت به اين نتيجه رسيده كه قابل درمان نيست

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خیلی بده 😔😔مخصوصا اینکه معتاد شده و اینکه همش دوست داره زیر سلطه باشه

این علاقه به زیرسلطه بودن خودش علایمی از اختلال مازوخیسم هم هست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍