2777
2789

سلام مامانای عزیز

لطفا این مقاله رو بخونین و نظرتون رو بهم بگین و اگه مدل جدیدی بلدین بگید با نام خودتون توی مقاله اضافه کنم

در این مقاله چه چیزی خواهید آموخت؟

۱- بررسی ۴ عامل مهم که اعتماد به نفس کودک در دبستان را از بین می برد

۲- ارتباط بین اعتماد به نفس و پیشرفت تحصیلی

۳- معرفی ۴ بازی عالی برای از بین بردن ۴ عامل کمبود اعتماد به نفس کودکان در دبستان

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خیلی خوبه
1
33%
خوبه
1
33%
میشه بهتر باشه
0
0%
نظری ندارم
1
33%
-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر مقاله آدرسش باز نمیشه منم پسرم اعتماد بنفسش کمه

سلام ببخشید لینک ظاهرا اشتباه فرستادم .لینک زیر رو کپی کنین توی مرورگر

masirezehn.ir/confidence-in-primary-school-children

اگه نیاز به راهنمایی واسه پسرتون داشتین بگید راهنمایی تون میکنم

-
سلام ببخشید لینک ظاهرا اشتباه فرستادم .لینک زیر رو کپی کنین توی مرورگر masirezehn.ir/confidence- ...

ممنون میزنم 

میدونی تو جمع سوال بپرسن با اینکه بلده تو خونه تمرین شده نمیگه  دستش بلند نمیکنه یا مثلا جایی که باید همه برن مثلا دست بشورن وایمیسه همه برن بعد بره مثل سرسره پایین اومدن با اینکه جلوتره وایمیسه همه برن تو ارتباط با بزرگترا اصلا نگاه نمیکنه چشمشاشون امسال هم میره پیش دبستانی میترسم مساله ساز بشه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ممنون میزنم  میدونی تو جمع سوال بپرسن با اینکه بلده تو خونه تمرین شده نمیگه  دستش بلند نم ...

فرزند شما احتمالا دچار اختلال اضطراب اجتماعی هستش که خب طبیعیه بعضیا توی کودکی دارن بعضیا توی نوجوانی یا بزرگ سالی و تقریبا همه ما توی یک دوره این رو تجربه کردیم و ازش گذشتیم

فرزند شما احتمالا از موارد زیر می ترسه:

• مورد قضاوت ضعیف دیگران قرار گرفتن، عدم تأیید یا انتقاد توسط دیگران
  • ملاقات با دیگران برای نخستین بار
  • مرکز توجه واقع شدن (مثلاً در زمان وارد شدن به مجلسی که دیگران نشسته‌اند)
  • زیر نظر قرار گرفته شدن به هنگام انجام کار

کاری که باید بکنید اینه که مهارت های اجتماعی رو بهش آموزش بدید تا اضطراب اجتماعیش از بین بره

مثلا فرمودین که با اینکه بلده اما دستش رو بالا نمیبره وقتی سوال می پرسن. شما بیاید چند عروسک اطرافش بزارید و به عنوان معلم سوال بپرسید و کمک کنید تا دستش رو ببره بالا و جواب بده و وقتی که جواب داد باید برای ذهنش حاشیه امنیت بسازید یعنی اون رو بلند تشویق کنید و در آغوش بگیرید

همونطور که گفتم کودک شما از بودن در اجتماع اضطراب داره و واسه اینکه اضطرابش برطرف بشه از جمع های بسیار کوچیک مثلا 2 یا 3 نفره که کودک با اونا خجالت میکشه شروع کنید (مثلا به دیدن 2 تا از دوستانتون برید با کودکتون) و تمام مواردی که گفتید رو در حضور اون دو نفر با حالت شادی و تشویق انجام بدید تا کودک ترس از اجتماع رو کنار بزاره و کم کم تعداد نفرات رو بیشتر کنید

مشکل شما رو قبلا دیدم و با همین روش طی 1 ماه درمان شد و کودک ترس از اجتماع و مواردی که گفتم رو کنار گذاشت

تنها چیزی که کودک شما نیاز داره اینه که مطمئن بشه بیرون از خونه هم مثل داخل خونه براش امن هست و میتونه فعالیت انجام بده

-
فرزند شما احتمالا دچار اختلال اضطراب اجتماعی هستش که خب طبیعیه بعضیا توی کودکی دارن بعضیا توی نوجوان ...

دقیقا آره اضطراب جدایی داره که با مهد حل شد اونجا موند بدون من اما حالا که مدرسه نوشتم یه مراسم افطاری تو مدرسه دعوت کردن رفتیم بچه ها رفتن نماز خونه مادرا پایین بودن دیدم بالا هیچی نخورده و گریه کرده اولین بار بود تو مدرسه ومسابقه هم گذاشتن منو میدید خوب انجام میداد و دوم شد

دقیقا آره اضطراب جدایی داره که با مهد حل شد اونجا موند بدون من اما حالا که مدرسه نوشتم یه مراسم افطا ...

دقیقا!

این کاملا طبیعیه الان بدون شما مضطرب باشه

شما باید الان بهش اجازه بدید خودش دنیای اطرافش رو کشف کنه. من یک پیشنهاد میکنم

شما براش توی مدرسه یک دوست انتخاب کن و بگید باهم کارها رو انجام بدن. چند روز که با هم باشن اعتماد به نفسشون بالا میره چون میدونن حمایت همدیگه رو دارن و کودک شما خیلی راحت با محیط و اطرافیانش ارتباط بر قرار میکنه و ترس از اجتماع درونش از بین میره

خانم اصلا نگرانی به دلتون راه ندید. اتفاقی که افتده طبیعیه و بزودی خیلی راحت رفع میشه بهتون قول میدم   

-
دقیقا! این کاملا طبیعیه الان بدون شما مضطرب باشه شما باید الان بهش اجازه بدید خودش دنیای اطرافش رو ...

امیدوارم عزیزم شاید زیاد توجه قرار دادم اینجور شده باید رها میکردمش

به نظرم بچه تا حدود زیادی از الگوهای رفتاری پدرومادرش تقلید میکنه مثلا شما یا پدرش بی اعتماد بنفس یا ...

نه اصلا از اولم بچه آرومی بود همون نوزادیش هم آروم بود الکی گریه نمیکرد ولی شاید سبک زندگیمون تاثیر گذاشت چون زیاد بچه ای نبود باهاش بازی کنه تنها بوده ولی خوب خودمم خیلی پرو نیستم ولی ترسم بروز نمیدم

واااای آدم ریشه چه چیزاییو پیدا میکنه معلمم به شدت بی توجه بود مامانم بی توجه بود .بازم منم که به ای ...

معلم ها گاهی نقش بیشتری از خانواده در اعتماد به نفس ما دارن!

اگه هنوز اعتماد به نفس تون کمه من یه ویدئو آموزشی دارم توی وب سایت به اسم ساخت چرخه اعتماد به نفس

اگه اعتماد به نفستون هنوز پایینه توی 4 مرحله کاملا عملی میتونین اعتماد به نفس تون رو توی هر کاری افزایش بدید

و مچکرم مقاله من رو مطالعه کردین    اگه دوست داشتین توی سایت عضو بشین

-
معلم ها گاهی نقش بیشتری از خانواده در اعتماد به نفس ما دارن! اگه هنوز اعتماد به نفس تون کمه من یه و ...

حتما مقالت میخونم ممنون

نه اصلا از اولم بچه آرومی بود همون نوزادیش هم آروم بود الکی گریه نمیکرد ولی شاید سبک زندگیمون تاثیر ...

بله سبک زندگی بسیار تاثیر داره روی اعتماد به نفس کودک

یه پیشنهاد دیگه بهتون می کنم، ببریدش مثلا پارک جایی که بچه ها هستن هم سن و سالش. بعد با خودش برید پیش بچه ها و ازشون بخواین به فرزندتون سلام کنن و فرزندتون هم بهشون سلام کنه و بعد از اونجا برید و بین راه تحسینش کنید. با اینکار دوپامین مغز فرزندتون ترشح میشه و نیاز پیدا میکنه بیشتر با دیگر هم سن و سالاش ارتباط برقرار کنه. اینطوری خیلی راحت محیط براش جذاب میشه و سعی میکنه دیگران رو بیشتر بشناسه و ارتباط بر قرار کنه

-