2777
2789

سلام...

من بارداری سوممه

متاسفانه هر سه بار دچار دیابت بارداری شدم.باردای اولم هفته 32 فهمیدم .. 

بارداری دوم و سوممهمون اول بارداری انسولینی شدم

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  

الان 14 واحد شبانه میزنم

و قبل غذاهامم 14 واحد

تازه وارد ماه 6 شدم

کتترلش خیلی سخت شده

دخترکم! اصلا تو امدی تا حال ساده مرا ب بهترین حال تغییر دهی....شاید تو همان نشانه حول حالنا احسن الحال خدایی  

اینم بگم بعد بارداریم قندم نرمال شده...این بارداریمم بخدا توکل میکنم ....به لطفش امید دارم ....انشالله قندم بره ک بره و از شرش راحت بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قند ناشتام ۸۶ بود قند بعده دوساعتم ۱۰۷ هنوز دکتر نرفتم.خوبه؟

اره عزیزم .عالیه

هر کدوم ک انسولینی هستید پست اول و لایک کتید دوستان

من خیلی وقت ندارم نی نی سایت بیام.

توی تل راحتترم

اونجا ادتون میکنم

من دیابت بارداری دارم دکترتغذیه واسم داد دیکه با تغذیه کنترل میکتم...بنظرت من که میدونم دیابت بارداری دارم باید ازمایش گلوکز رو بدم ،؟ماه هفت منظورمه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
من دیابت بارداری دارم دکترتغذیه واسم داد دیکه با تغذیه کنترل میکتم...بنظرت من که میدونم دیابت باردار ...

نه دیگه عزیزم.خطرناکه ....تحمل گلوکز واسه کساییه ک نمیدونن دیابت دارن....نه ماها

نه دیگه عزیزم.خطرناکه ....تحمل گلوکز واسه کساییه ک نمیدونن دیابت دارن....نه ماها

اااااا.....پس نرم ندم ازمایشو .اخه دکتر گفت ده روز دیگه برو

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
اااااا.....پس نرم ندم ازمایشو .اخه دکتر گفت ده روز دیگه برو

نه نباید بدی...اخه چ کاریه!!!!

دکترت  ببخشیدا عقلش کجا رفته...