aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 عنوان قرص ال دی 75 بازدید | 11 پست سلام این سوال سوال من نیست سوال یکی از بستگانه. با خوردن قرص ال دی درست بعد رابطه ی پر خطر .حامله نمیشه؟خیلی اضطراب داره بچه ام نمیخواد مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍 1397/03/25 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 چه مدت استفاده كرده از قرص؟؟ میگه بعده رابطه یکی خورده مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 باید روش اضطراری بخوره دیگه تو نت سرچ کن نوشته بخاطر عوارضش تخورده. مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
منتظرمنجی عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 بخاطر عوارضش تخورده. خوب احتمال داره باردار بشه. اونوقت چون آل دی خورده باید سقط کنه اون عوارضش بیشتره
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 ي دونه تاثير نداره عزيزم بايد قرص ارژانسي بخوره یعنی ممکنه باردارشه؟ مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خوب احتمال داره باردار بشه. اونوقت چون آل دی خورده باید سقط کنه اون عوارضش بیشتره چرا؟چی میشه مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
منتظرمنجی عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 چرا؟چی میشه خوب آل دی رو جنین تاثیر داره از اول که جلوگیری نکرده
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خوب آل دی رو جنین تاثیر داره از اول که جلوگیری نکرده اخخخخخخخخخخ .خواسته زرنگی کنه مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍