2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 58 پست

من اگه بدونم همسرم قبلا عاشق کی بوده سختم میشه. به همین خاطر اصلا ازش نمیپرسم‌

الان من و همسرم هر دو ازدواج دوممون هست هیجی راجع به عواطف قبلی از هم نمیپرسیم.

چون هر جا رو شخم بزنی اخرش یه جیزی از توش میاد بیرون.

نمیپرسم راحت.

بخواد خیانتم کنه دستشو باز میکنم بره پی کارش.

مردی که ضعیف نفس باشه و نتونه بهم بگه که دلش باهام نیست و یواشکی بره با کسی به چه دردم میخوره.

هر وقت خوشمون از هم نیومد مثل دوتا ادم بالغ رامونو جدا میکنیم اما خیانت رو نمیپذیریم

برام جالبه شماها چقد کنکاش میکنید تو زندگی قبل شوهرتون رو...میپرسین کی رو دوست داشته ! شماها هم از ...

ما کنجکتو نیستیم اما خودشون میگن و اتفاقا به نطر من تا حدودی اطلاع داشتن بد نیست نه اینکه هروز یاد گذشته رو زنده کنیم نه اما بدونیم چی بوده چی گذشته تا حدودی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه چیز دیگه هم هست استارتر اگه شوهرت چیز عجیبی داشت تو گوشیش خب پاک مسکرد یا ملا همین چت با دختر خالش پس به نظرم سخت نگیر ولی محکم باش گریه زاری هم راه نندار اما با تهدید به دختره برخورد کن مثلا تو جمع یه دفعه بگو راستی فلانی بالاخره جواب سوالتو گرفتی از شوهرم؟ که جا بخوره این جوری میفهمه تو جلوش وایسادی 

ولی یه چیز دیگه هم هست استارتر اگه شوهرت چیز عجیبی داشت تو گوشیش خب پاک مسکرد یا ملا همین چت با دختر ...

ببین یه جای اموزش دادناش دختره نفهمیده اسکرین شات گرفته براش فرستاده بعد همه پیامارو پاک کرده من یه قستمی از پیام هارو توی عکس دیدم که یادش رفته بود از گالری پاکش کنه وقتیم بهش گفتم حسابی شوکه شد

ببین یه جای اموزش دادناش دختره نفهمیده اسکرین شات گرفته براش فرستاده بعد همه پیامارو پاک کرده من یه ...

اها پس همون کاری که گفتم بکن بهش بگو از شوهرت سوال فنی دارم یا تو جمع اون کاری که واست نوشتم بکن تا شوهرشم بفهمه .اینکارا ج میده فقط وگرنه گریه و گفتن به تینو اون هیچ کاری از پیش نمیبره به هرکس بگی میگه بابا دختر خالشه غریبه که نیست و این حرفا که بدتر دلت خون میشه فقط تهدید از طرف شوهرش ج میده اتفاقا خوبه که متاهله چون یه نقطه ضعفه‌.

این جوری هم خوبه👌👌،اگر مادر شوهر ترتیب اثر نداد،ب خاله شوهر هم بگه

بله،اینجور بهتره،

اگه مستند صحبت کنه،مادرشوهر خودش مراسم کارواش رو جهت دخترخاله انجام میده

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

زنگ بزن به مادر شوهرت بگو اونو بنداز جلو خودش جر میده طرفو دخترخاله شوهر منم با برادر شوهرم نومجردیش جیک توجیک بودن ولی دخترخاله از برادرشوهرم بزرگتر بود و مادرشوهرم اصلا توکتش نمیزفت که بره خواستگاری خلاصه برادرشوهرم زن گرفت و بعد دوسال تویه مهمونی که جشن عقد خواهر همون دخترخاله بود من دیدم که دخترخاله با برادرشوهرم یه گوشه همو گیر آوردن و دارن باهم شوخی میکنن جاریم نبودش منم سریع پریدم مادر شوهرمو صدازدم اومد دیدشون ....دیگه نگم براتون مادرشوهرمو خواهرش دیگه قطع رابطه کردن آخه دختره ادعای دین ومذهبش میشه و چادریه ولی تاحالا چندبار خودم دیدم دستشو میبره سمت برادرشوهرم و شوخی میکنه باهاشو جلف بازی درمیاره و دستشو میگیره خلاصه این داستانو چندبار منو شوهرم دیدیم تا کار به آبروریزی و تهدید نکشید این دختره پاپس نکشید از این قضیه

به شخصه اگر برای خودم اتفاق بیفته میرم خونه دختر خاله و همونجا باهاش حرف میزنم حضوری و جدی بخصوص اینکه شوهر داره سریع خودشو جم میکنه...اگر مجرد بود ترس نداشت ولی متاهلا سریع دمشون قیچی میشه با مادر شوهرتم بری بهتره....اول برو سراغ دخترخاله بنظرم شوهرتو زیاد کاریش نداشته باش ون روش باز میشه

دختر خاله داره موش میدوونه