2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟؟؟؟؟

38 بازدید | 6 پست

خانوما میخوام بدونم اگه کسی خودش بخواد میتونه هفت ماهگی زایمان کنه😕😐

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

واااا

مگه میخواد بچه ناقص به دنیا بیاره یا همشاسترس بگیره بچش زنده میمونه یا نه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا نه ماهگی زایمان نکنه؟

اخه من خودم یسری مشکلات دارم مثله عفونت دندون و یبوثت و اینا ک تو بارداری گرفتم

رحمم هم دوشاخه اس گفتن شاید 7ماهگی زایمان کنم

حالا میخوام بدونم میشه زودتر انجام بدم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
واااا مگه میخواد بچه ناقص به دنیا بیاره یا همشاسترس بگیره بچش زنده میمونه یا نه

چرا ناقص😂😂😂

دوهفته بمونه تو دستگاه خوب میش

اخه من خودم یسری مشکلات دارم مثله عفونت دندون و یبوثت و اینا ک تو بارداری گرفتم رحمم هم دوشاخه اس گ ...

هروقت پزشکتون تشخیص داد بایدزایمان کنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چرا ناقص😂😂😂 دوهفته بمونه تو دستگاه خوب میش

نه عزیزم

بچه هفت ماهه حتی توی دستگاهم مثل نه ماهه نمیشه وگرنه خدا همه رو هفت ماهه میکرد

بعد هم همه توی بارداری مشکل دارن 

ولی باید تحمل کرد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂