2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳ خرداد بتام مثبت شد..۵ هفته ک بودم درد شدید گرفتم رفتم بیمارستان سونو واژینال دادم گفتن خارج رحمی هست..آمپول متوتروکسایت تزریق کردن گفتن بعد یک هفته آزمایش بتا بده ک اومده باشه پایین..۱۳ خرداد بتادادم رفته بود بالا مجددآمپول تو رگی زدن بهم..الان دو هفته منتظرم بتام بیاد پایین..خیلی میترسم

من عدد اول بتام ۲۳۰ بود بعد دوروز شد ۲۶۳بعد یک روز بعد آمپول تزریق کردم شد۵۱۹ بعد ی هفته شد ۶۴۰..ک دوباره آمپول زد بعد ۲ روز شد ۳۵۳ک بعد ی هفته شد ۳۳۷..سونو دادم سایزش بزرگ شده بود..ی دکتر گفت باید جراحی بشه ولی یکی دیگ گفت نیاز ب جراحی نداره داری ب دارو جواب میدی..حالا یکشنبه مجدد باید آزمایش بدم دعا کنید پایین اومده باشه

بتارویادم نمیاد...هفت هفته بارداربودم...دارو نگرفتم..چون بچه درشت شده بود ولوله رحم رو پاره کرد وخون ...

من دو دوز دارو گرفتم امروز بتام شده بود ۲۷۸..یعنی ممکنه دوباره بالا بره.لاپارسکوپی شدی؟الان هر دو لوله داری؟