2777
2789
عنوان

كم وزني جنين كمممممك

575 بازدید | 46 پست

سلام

من هفته ٣٤ هستم ولي وزن جنينم ١كيلو و٦٠٠ گرمه. خيلي كمه😭😭😭 چيكار كنم؟ كسي اين تجربه رو داشته؟ دكترم ميگه معلوم نيست چشه .. سونو خوب بوده، جفت خوبه ، خونرساني خوبه ، همه چيز خوبه فقط رشد كم ميكنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.وزن بچه منم همینطور بود.ولی تا چهل و یک هفته که زایمان کردم شد دو و هشتصد.نترس بیشترین وزن رو ازین به بعد میگیره.منم به دکترم گفتم وزنش کمه گفت اگه دوست داری پودر لیدی میل بگیر بخور،وگرنه چون میخوای طبیعی زایمان کنی هرچی کوچیکتر باشه راحتتری.بهرحال غیر نرمال نیست

اگه برای خوتوبچت ضرر نداره شیرینی خامه ای بخور

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
دختره  ولي دكتر ميگه خيلي كوچيكه و سزارين ميشم من المان هستم اينجا هم هست ليدي ميل؟

عزیزم‌چرا نگرانی من‌کلا شرایط شما رو دارم تو ۳۴ هفته ۱۸۰۰ بود دکترم گفت تغذیه تو زیاد کن برام پودر نوشت ک تا دو هفته بخوزم دوباره سنو بدم

وزنش‌کمه مشکل دیگه ای‌ک‌نیست ک وحشت کردی منم‌مثل شما اول ترسیدم مهم سالم بودنشه ب خودت برسه یک ماه دیگه وقت داریم‌کلی وزن میگیره

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
سلام عزیزم.وزن بچه منم همینطور بود.ولی تا چهل و یک هفته که زایمان کردم شد دو و هشتصد.نترس بیشترین وز ...

خداروشكر كه خوب بوده نينيتون. واسه منم دعا كنيد. دكترم كاي ترسوندم . گفت هفته ٣٤ بايد ٢ كيلو باشه ولي جنيين شما ١ كيلو و ٦٠٠ هست و هفته اي ٥٠ تا ١٠٠ گرم تا الان رشد داشته