2777
2789
عنوان

روانشناس خوب غرب تهران

1222 بازدید | 22 پست

سلام . یه روانشناس خوب میخوام که فهمیده و کار بلد باشه ... پولکی نباشه و الکی لفت نده پول بگیره و بتونه کمکم کنه افسردگیم رو بر طرف کنم و زندگیم رو سر و سامون بدم

لطفا اینجا تبلیغ کار  خودتون رو نکنید ...

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

عزیزم من یه مدت پیش دکتر  سیامک نویری میرفتم شهرک غرب کارشون عالی بود  فوق الهاده فهمیده هستن  تو گوگل سرچ کن هم آدرس هست هم چند تا ویدیو  اگر حس کردی همون مشاوره  که میخواستی حتما برو  

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی ، کارشون عالیه کلیکینیک شون شهرآرا ۸۸۲۶۷۰۴۰ ؛ ۸۸۲۶۷۰۶۸ اغلب وقتشون پر هست شمار همراهشون ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ اگه باهاشون هماهنگ کنین شاید هماهنگ کنن وقت بزارن 

تعریف دکتر مهسا ساداتی رو خیلی شنیدم عزیزم۸۸۲۶۷۰۶۸ و ۸۸۲۶۷۰۴۰

مممون ک بعداز این همه مدت جواب دادین 🌹🌹❤❤🌷

‏یکی باشه بهت بگه "غصه نخور درست میشه"      ‏تو بدونی درست نمیشه ها ؛ ولی دلت به حرفش گرم بشه :) 

من خانم شمن رضایی و خانم مریم ایرانی را برای مشاوره کودک و خانواده در غرب تهران پیشنهاد میکنم،با تجربه هستند و رزومه خوبی دارند و با مراجعین خوب ارتباط برقرار میکنند و پیگیر تمام مراحل درمان مراجعین هستند

44727373-44727374

سلام.در منطقه 22 با خانم مریم ایرانی آشنایی دارم

رزومه خانم ایرانی :

مريم ايراني
عضو سازمان نظام روانشناسي و مشاوره
عضو انجمن روانشناسي مطالعات سالمندي
عضو انجمن روانشناسي سلامت
عضو انجمن عصب روانشناسي نوروسايکولوژي
مشاوره پيش از ازدواج
درمان اختلالات روانشناختي، اضطراب ،بيش فعالي،افسردگي، وسواس
خانواده درماني ،زوج درماني ،طلاق
سنجش و ارزيابي هوش و شخصيت

تلفن : 44727373

اگر دنبال دکتر روانشناسی هستی که این شرایط و داشته باشه (فهمیده و کار بلد باشه ... پولکی نباشه و الکی لفت نده پول بگیره)فقط می تونم بهت المیرا علیجانی و معرفی کنم ... خیلی دکتر خوبین من بعداز فوت برادرم داغون بودم دستشون درد نکنه من و به زندگی برگردوند دکتر .... و از افسردگی نجاتم داد