2777
2789
عنوان

ویار بارداری کمک

138 بازدید | 9 پست

سلام نه هفته بارداری هستم اوضاعم خیلی خرابه دیروز تا شب چهاربار سرم زدم با دارو برای استفراغ ولی افاقه نکرد چ کارکنم دکترم نیس برم فشارم و قندم هردو پایین کسی میدونی راهنمایی کن به جز سیرابی چون ویار اونم دارم ببینم بدتر میشم

اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم

بیسکوییت خشک بخور ک اب معدتو بگیره.دلسترو گازشو بگیر بخور ویتامین گروه ب داره 

زنجبیل بریز تو چاییت یا بو کن لیمو ترش بو کن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چند هفته شروع میشه این چیزا؟😢😢😢

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

غیر دمیترون چیزی نمیتونی بخوری متاسفانه . من هنوزم گاهی تهوع دارم‌ . 😥 

زنجبیل و بیسکوئیت نمکی هم خوبه . اوله صب ک بیدار بیشی حتما بیسکوئیت بخور 

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...

مرسی از همتون هرچی میزارم دهنم اصلا نمیتونم قورت بدم معذرت میخام حتی بذاق دهانم ندارم وای که چ بده حالم خدایا وکمکم کن  

اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم

وای درکت میکنم منم ب شدت بد ویار بودم تا ماه 4هم ادامه داشت

من چیزای ترش مث گوجه سبز و ریواس حالمو کنی بهتر میکرد. کلوچه زنجبیلی هم خوبه

خیییلی خوب نمیشه ادم ولی کمی اثر داره