2777
2789

سلام،من امروز موعدِ پريودمه،چهار ماه اقدام بودم كه حامله نشدم،خودم مشكلي نداشتم شوهرم رفت آزمايش داد كه اسپرمش ضعيف بود.تحرك روو به جلوش صفر بود،مورفولوژيش چهار در صد،تعدادش ولي خوب بود،سوم خرداد كه دهم پريم بود رفتم عكس رنگي،كه لوله هام باز بود.دكتر گفت فعلا اقدام نكنيد.هفده پريم شوهرم رعايت نكرد.گفت ما فعلا بچه دار نميشيم.روزِ تخمك گذاريم بود،حدودِ دو ماه هست كه ورزش ميكنه و سِلِن پلاس ميخوره و ال كارنيتين،خيلي ببخشيد من پريشب دو بار به مقدارِ كم روي لباس زيرم ترشح قهوه اي ديدم.لباس زيرم كثيف شد ولي وقتي ميرم دستشويي روي دستمال چيزي نميبينم.نوارم ديشب گذاشتم كه بازم چيزي نديدم،يعني من حامله شدم؟😢خيلي ميترسم.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

ميترسم با اين وضعيت اگر حامله شده باشم مشكل دار باشه 😭😭😭

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بچه نميخواي  نگراني برا چي خوب

معلومه كه ميخوام.آخه شوهرم ضعيفه ميترسم اگر حامله شده باشم،مشكل دار باشه جنين😢

به نظرِ شما لكِ لانه گزينيه؟من تا حالا توو عمرم اينطوري نشده بودم

هفده پری چه مشکلی داره مگه؟

روزِ تخمك گذاريم بود،رابطه پر خطر داشتم

متوجه نمیشم روز تخمک گذاری خطری نداره  بچه هم که میخوای

عزيزم،همسرم اسپرمش ضعيفه و فقط چهار در صدش شكلِ صحيح داشت دو ماه قبل.من ترسم از اين هست كه اگر باردار باشم جنين مشكل دار باشه با اين وضعيت.سوالِ اصلنم اينه كه اين ترشحات كم و موقت قهوه اي دو روز قبل از موعدم ممكنه لانه گزيني باشه؟

عزيزم،همسرم اسپرمش ضعيفه و فقط چهار در صدش شكلِ صحيح داشت دو ماه قبل.من ترسم از اين هست كه اگر باردا ...

ببین عزیزم امکان اینکه باردار باشی هست ولی قطعی نیست 

نگران نباش

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍