بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دنبال ی پزشک زنان ماهر هستم ،معروفیتش مهم نیس ،فقط از لحاظ جلوگیری بتونه بهترین جلوگیری رو متناسب با بدنم بهم بگه ،و مراقبت قبل بارداری و بعدش و....
خیلی ذهنم درگیرشده ،همش دکترای معروف رو میگن من دنبال ماهر هستم
حالا برام میگی دکترت کیه ؟؟ من دنبال ی پزشک زنان ماهر هستم ،معروفیتش مهم نیس ،فقط از لحاظ جلوگیری ب ...
ولله دکتر من خانم دکتر مهرافزاس. ولی من هر دو تا بارداریم خود به خود بود. فکر کنم دکتر مهر افزا برای اقدام بارداری کارش خیلی حرفه ای تره تا مراقبت و پیش گیری(البته چیزیه که بیماران تحت نظرش میگن)...فقط مراقبت های بارداری رو میرم پیشش... دقیقاً مثل خودت من هم دکتر های ماهر رو نمیشناسم.
برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
میدونی منم میدونم که کثیف و بداخلاق و چندتا چندتا میبره داخل .اما بسیار بین همکارام شنیدم که از لحاظ ...
تشخیصش درسته آره. خیلی دکترا مثل صدری هم فقط با اون کار می کنن و جای دیگه ای رو قبول ندارن. ولی من روحیه ام نمیکشه کسی با بی احترامی باهام رفتار کنه واسه یه سونو
برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم