2777
2789
عنوان

شوهرم میگه لاغر کردی بدم میاد دیگه میلمم کم شده بهت

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 174 پست

خب چندکیلو شدی مگه؟شاید واقعا قبلش خوشگلتر بودی.مردا هم اکثرا زنایی که یکم گوشت دارنو میپسندن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفشون ک خیلی بده توجیح نداره اما بعضیا انگار چاقی و توپولی بودن بهشون میاد مثلا ابجیم وقتی لاغر میش ...

😆😆😆😆خدا بگم چیکارت کنه اخه با جمله اخرت یهو خندیدم دخترم بیدارشد 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

حالا ششوهر من میگه بچه به دنیا اومد باید لاغر کنی و باشگاه بری .اینا چه ادمای پر توقعی ان اخه با بچه نوزاد چطوری برم باشگاه 😐😐😐

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

خیلی بد جواب دادی.

۱۵ کیلو وزن کمی نیست و احتمالا تغییر زیادی کردی. باید با لبخند بگی خیلی خوب شدم که. بعدم لباسای سسکی تنگ بپوش .برقص براش.

باید عادت کنه کم کم. مردم هم ببیننت کلی تیکه میندازن چه برسه ب شوهرت.

تحمل کن و از این اندام جدیدت استفاده کن تا خوشش بیاد  

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
حالا ششوهر من میگه بچه به دنیا اومد باید لاغر کنی و باشگاه بری .اینا چه ادمای پر توقعی ان اخه با بچه ...

😂😂😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

همیشه بهش میگم اینقدر بدش میاد میگه متل تو که شبیه نی قلیونی خوبه قصد دارم ب پسرشم یاد بدم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم تو دختر داری؟مگه تو تاپیک بغلی نگفتی چهارده سالته؟  منو بگو چقدر با خودم حرص خوردم گفتم این دختر بنده خدا الان چه قدر ذهنیتش واسه ازدواج خراب میشه      

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
استارتر رفت شورت قرمز بپوشه رژ قرمز بزنه

😂😂😂😂😂😀😀😀😆😆😆 اخه بگم چیبشید شمااااااااها