2777
2789
عنوان

شوهرم میگه لاغر کردی بدم میاد دیگه میلمم کم شده بهت

| مشاهده متن کامل بحث + 3991 بازدید | 174 پست
قدم ۱۵۷ وزنم ۵۱ شده قبلا من ۶۶ کیلو بودم

ببین عزیزم من قدم ۱۶۴

سایزم بین ۳۸_۴۰ باید باشه کمترش زیادی لاغرم بیشترم پف میکنه همه جام

وزن یک عدد

با همون ۵۱ کیلو میتونی بدنتو بسازی 

حتما بدنت ریخته

مثلا من الان ۷۳ کیلو ام اما سایزم ۴۰_۴۲

دارم بدنسازی میکنم ک سایزم بیاد پایین شاید با ۷۰کیلو ب سایز دلخواهم برسم

شایدم با ۶۰ کیلو نرسم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وااای عزیزم مامان کوچولوووووی گوگولی خدا حفظش کنه برات

مرسی ممنون فدات شم 😍😍😘😘 بوج بوج 😘😘😘💙💚💛💜 

الان کاربرا میریزن سرم 😆😆 الفرررررااااااار 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

میخواید یه لینک بزارم بدونید ایده ال وزنتون چیه نسبت به قدتون؟ BMI تون رو منظورمه.

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
خدا حفظش کنه

سلامت باشی دوست گلمممم 😘 ایشالا همیشه تنت سالم باشه و دلت خوش 😊😊

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
میخواید یه لینک بزارم بدونید ایده ال وزنتون چیه نسبت به قدتون؟ BMI تون رو منظورمه.

ملسی بزار عزیزم 

مرسی ممنون فدات شم 😍😍😘😘 بوج بوج 😘😘😘💙💚💛💜  الان کاربرا میریزن سرم 😆😆 الفررررراااااا ...

فرار چیه؟😂 بیا بگو چطوری از بارداری نترسیدیو اینقدر زود بچه دار شدی؟ من 26 سالمه میگم هنوز زوده واسم 😐