2777
2789
عنوان

کیا خندوانه دیدن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3044 بازدید | 179 پست
بابا دیگه بت نسازین ازش،آره آدم خوبیه مثل خیلیای دیگه،فقط فرقش اینه که پولداره مرفه

اصلا حرفت رو قبول ندارم اين همه ادم مرفه اين ادم شخصيتش منحصر بفرده مثلا ديروز ماه عسل محمدرضا كلزار اومده بود اصلا به دل نمي نشست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ کدوم از فیلماشو دوست نداشتم بازیشم دوست ندارم،ولی دورهمی رو دوست داستم

منم سریالاشو دوست ندارم.ولی دورهمی خوب بود.اجراشو دوست دارم.

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
الگوی چی آخه؟؟ بازیگره و پولدار و مودب،

خب موفقه دیگه.مشخصه اهل کتابه.از یه خانواده فقیر گفت بوده.یا حتی خانواده دوستیش.خیلیا جنبه شهرت رو ندارن.

ولی خب من بهش انتقاد هم دارم.

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
خب موفقه دیگه.مشخصه اهل کتابه.از یه خانواده فقیر گفت بوده.یا حتی خانواده دوستیش.خیلیا جنبه شهرت رو ن ...

خانواده فقیر اون با فقیرای ما. فرق داره،تو فقرشون کلی کتاب داشتن و پیانو و ...

بابا دیگه بت نسازین ازش،آره آدم خوبیه مثل خیلیای دیگه،فقط فرقش اینه که پولداره مرفه

نوش جونش

امیدوارم پولدارتر شه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

از برنامه امشب لذت بردم خیلی قشنگ حرف میزد و همین قدرت کنترل خودش ریلکس بودنش برام جالب بود

رامبد هم از این مورد خوشم میاد ازش که احترام مهمونای برنامشو داره ولی مدیری یه وقتایی ضایع میکنه

درهر حال دوشخصیت متفاوتن که هر کدوم با ویژگی هایی ذاتی خودشون و متناسب با شخصیتشون دارن تلاش میکنن که رامبد بیشتر در خندوانه و مدیری در سایر کارها برامون خاطره ساز شدن

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
خیلی رند و زیرکه . و من این خصوصیت رو دوست ندارم.آدم های صاف و ساده رو بیشتر میپسندم.  از انرژ ...

خودش نبود.. ولی بهرام افشاری خود خودش بود.خیلی اون قسمت مزه داد عالی بود 

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150