2777
2789
عنوان

کادوی خواهر شوهر

252 بازدید | 14 پست

خانما بیاید دارم اتیش میگیرم 

شب خونه خواهر شوهرم بودیم بعد دختر من الان 5 ماهشه دنیا که اومد خواهر شوهرم کادو تولدشو نداد منم هیچی نگفتم همش میگفت کادوش سر جاشه بعد این خواهر شوهر من منشیه دختر زنانه که دکترشون دوست منه من و دکتر یه حساب کتابی داشتیم که من50 هزار تومن باید میدادم دکتر حالا خود دکترم گفت درستش کردم و دیگه نمیخواد 50 تومن رو بدی بجاش براش کارای ارایشی کردم چون ارایشگرم حالا امشب خواهر شوهرم گفت راستی من کادو تولد فاطمه رو ندادم یادم رفت بهت بگم حسابتو با دکتر صاف کردم به جات 50 تومن دادم دکتر اون جای کادو ی دخترت منم گفتم من با دکتر حسابی ندارم که تسویه کردم یهویی جا خورد گفت وای من که فردا میخواستم بدم دکتر معلوم شد اون 50 تومنم نداده یعنی اتیش گرفته بودم که اخه من از تو خواسته بودم بری حسابمو تسویه کنی از دروغاش حالم بد میشه تمام برادر خواهرام همه برا تولد دخترم 500 به بالا دادن بعد این بی عرضه 50 تومن میخواست بده اونم جای حسابم با وجود اینکه وضعشم خوبه بخدا سر درد گرفتم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال عزیزم ارزش نداره خودت اذیت کنی

بخدا سرم داره میترکه من اینقدر در حقشون خوبم اونوقت اونا............

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
میخواستی بگی بدهی من چه ربطی به دخترم داره. 

تازه اون بدهی هم نداده بود دروغش زود فاش شد

باید میگفتی اول من بدهکار نیستم دوما دخترم چه ربطی به بدهی من داره. بگو دیگه کم‌کم ۱ سالشه میشه بذار ...

خیلی \ستن بقران من عاشق زن داداشام  وبچه هاشونم چجوری بعضیا در حق بچه داداششون اینجورین

جا من بودی چیکار میکردی؟

فرداشب مادر شوهرم اینا عروسی دعوتن.الکی همشون گفتن برا شما هم کارت دادن باید بیاین اما کارت تون فلان جا جامونده.میدونن بدم میاد بی دعوت جایی برم.تازه بعد 5روز شوهرم گفت الکی گفتن دعوتیم.

خیلی \ستن بقران من عاشق زن داداشام  وبچه هاشونم چجوری بعضیا در حق بچه داداششون اینجورین

خواهرشوهرای من دقیقا همین هستن. من بچه ندارم ولی میدونم بچه دار بشم از این رفتارا زیاد میبینم. پس برام مهم نیست منم با خودشون همین رفتار میکنم 

جا من بودی چیکار میکردی؟ فرداشب مادر شوهرم اینا عروسی دعوتن.الکی همشون گفتن برا شما هم کارت دادن با ...

منکه برعکسه کارت میارن بهم نمیدن. البته من عروسی هاشون نمیرم. بعد طرف میگه کارت دادم نیومدی و من شکه میشه 

اه خانواده شوهر همینن 

خانواده شوهر من سر تولد پسرم هیییچکدوم هیچی ندادن 

بعد دم عید خاهرشوهرم ک مجرده همسن خودمه میگفت امسال حامد(شوهرم)باید عیدی مارو دوبرابر بده 

حالا عیدی هم ب پسرم ندادن هیچکدوم 

خانواده شوهر فقط،و فقط،انتظار دارن از،ادم

و خدایی که به شدت کافیست....