2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

187 بازدید | 22 پست

ی دوستی بود میگفت من خودم خودخوان زبان خوندم و خیلی موفق بود تو این زمینه کسی یادشه کی بود ؟ یا اگه خودش میبینه بهم درخواست دوستی بده

میخوام مکالممو تقویت کنم و بعد اون اماده شم برای تافل 

اگه کسی دیگه هم میتونه راهنمایبم کنه ممنون میشم 🌹

خدایا هم میدونی، هم میتونی.... خودت برام بساز...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با كتاب و سي دي و تمرين ميتونين بخونين

خب همین

نمیدونم کدوم کتاب و ... خوبه و میتونه سریع سطحمو ببره بالا

اون خانم خیلی اطلاعات داشت

خدایا هم میدونی، هم میتونی.... خودت برام بساز...
اگر میشه به منم کمک کنید من تو زندان شوهرم گیر افتادم. میخوام تو خونه زبان بخونم 

عزیزم میتونی با دانلود کردن اهنگ خارجی و متن و معنیشون زبان رو کامل یاد بگیری من همینجوری زبانم فول شد 

خـــدایاشکــــرت برای داده و نداده هایت🙏❤
خب همین نمیدونم کدوم کتاب و ... خوبه و میتونه سریع سطحمو ببره بالا اون خانم خیلی اطلاعات داشت

كتاب امريكن انگليس فايل به نظر من خيلي خوبه

با توجه به سطحت ميتوني انتخاب كني

❤️❤️
عزیزم میتونی با دانلود کردن اهنگ خارجی و متن و معنیشون زبان رو کامل یاد بگیری من همینجوری زبانم فول ...

میشه بیشتر راهنمایی کنید آخه متن های اینترنت برای من مبتدی خیلی سخته

میشه بیشتر راهنمایی کنید آخه متن های اینترنت برای من مبتدی خیلی سخته

ببین گلم تو باید انیمیشن خارجی نگاه کنی اول چون تو انیمیشن ها به خاطر بچه ها اروم اروم صحبت میکنن شخصیت ها با زیر نویس ببین چندین بار تا یه فیلم و حرفاشونو معنیاشونو کامل بلد باشی بعدش برو فیلم خارجی ببین اهنگ خارجی گوش بده 

احتمالا استعدادت خيلي خوب بوده گرامر هاي پيشرفته يك كم سخته جمله هاي شرطي و نقل قول ها

نمیدونم والا شاید علاقه هم شرطه ها