2777
2789

وای امشب دختربزرگم توحیاط داشت با تاب بازی میکرد من شوهرموصداکردم باکمک من کن دخترکوچیکم یکسال و3ماهشه رفته بودتوحیاط یهو دختربزرگه با تاب زد به کوچیکه بچم به پشت افتاد اینقد گریه کرد افتاد رو موزاییک پشت سرش ورم کرد من رفتم آشپزخونه دیدم صداشوهرم میاد آروم دادرن باخواهرم پچ پچ میکنن واااای رفتم توحیاط دیدم دخترم اینقد استفراغ کررده که نگوووووو منم دیگه حالیم نشد اینقد خودموکشتم وگریه کردم زنگ زدم مامانم بردیمش اونجا یه ساعتی موندیم بچم بهترشد اصلا نتونستم هیچی بخورم حالت تهوع دارم همش نگران خداروهزارمرتبه شکر بچم سالمه اما ضربان خودم 110سرم درد میکنه...خواستم بگم مامانای که بچه از دست دادید خدابه فریادتون برسه خداصبربهتون بده اوناییم که بچه دارید خداحفظشون کنه واناییم که ندارن که به همین شب عزیزقسم میدم که ههمین ماه دامنشون سبز ش

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من خیلی خنثی هستم بچم هشت ماهشه همش به در و دیوار میخوره غش میکنه از گریه ولی من یه بارم گریه نکردم چه کاریه آخه 

من بی رحمم آیا 😦😦

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

یعنی دکتر نبردینش!!!! بردین خونه مادرتون خوب شده؟؟؟ خانم دختر شما استفراغ کرده و این اصلا خوب نیس باید از سرش عکس گرفته شه و ایتجور ضربه ها معمولا بعد خودشو نشون میدن لطفا پیگیر باشین

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود