ماماندوتادخترناز مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 1438 عنوان امشب بدترین شب زندگیم بود خدابه داداونای که بچه از دست دادن برسه 2307 بازدید | 67 پست وای امشب دختربزرگم توحیاط داشت با تاب بازی میکرد من شوهرموصداکردم باکمک من کن دخترکوچیکم یکسال و3ماهشه رفته بودتوحیاط یهو دختربزرگه با تاب زد به کوچیکه بچم به پشت افتاد اینقد گریه کرد افتاد رو موزاییک پشت سرش ورم کرد من رفتم آشپزخونه دیدم صداشوهرم میاد آروم دادرن باخواهرم پچ پچ میکنن واااای رفتم توحیاط دیدم دخترم اینقد استفراغ کررده که نگوووووو منم دیگه حالیم نشد اینقد خودموکشتم وگریه کردم زنگ زدم مامانم بردیمش اونجا یه ساعتی موندیم بچم بهترشد اصلا نتونستم هیچی بخورم حالت تهوع دارم همش نگران خداروهزارمرتبه شکر بچم سالمه اما ضربان خودم 110سرم درد میکنه...خواستم بگم مامانای که بچه از دست دادید خدابه فریادتون برسه خداصبربهتون بده اوناییم که بچه دارید خداحفظشون کنه واناییم که ندارن که به همین شب عزیزقسم میدم که ههمین ماه دامنشون سبز ش واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات 1397/03/25 | 00:41 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
A.t.e.f.e عضویت: 1395/09/20 تعداد پست: 2909 چرا نبردینش بیمارستان بچه رو؟ باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
rodabeh عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 8306 خدا همه بچه ها رو حفظ کنه از سخنان پیامبر : هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .
marymoon عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 2611 اما من خیلی خنثی هستم بچم هشت ماهشه همش به در و دیوار میخوره غش میکنه از گریه ولی من یه بارم گریه نکردم چه کاریه آخه من بی رحمم آیا 😦😦 درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
نیلوا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1027 اگه استفراغ کرده بایدببری بیمارستان یا من اسمه دوا و ذکره شفا
بیدمشک2 عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 8032 دكتر ببرش چون بالا اوردهحتما ببر +چرا کشتیش؟ -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش میشد، راحتش كردم
ژن عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 807 عزیزم خدا رحمش کرده یه صدقه بذار براش. منم پسرم تو اثاث کشی از چند تا پله های ساختمونمون افتاد. تا چند روز همش اون صحنه جلو چشمم بود.
الی42 عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 5300 یعنی دکتر نبردینش!!!! بردین خونه مادرتون خوب شده؟؟؟ خانم دختر شما استفراغ کرده و این اصلا خوب نیس باید از سرش عکس گرفته شه و ایتجور ضربه ها معمولا بعد خودشو نشون میدن لطفا پیگیر باشین زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود