2777
2789
عنوان

هرکی طلاق گرفته بیاد لطفا واقعا کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ناراحت نشین برام منو شوهرم  همو خیلیم دوسداریم بخاطر وام ازدواج داریم سوری طلاق میگیریم ...

وام ازدواج ب ازدواج دوم نمیدن فک کنم اول مطمئن شین بعد

ولی واقعا متأسفم ب نظرم دلیلتون واسه طلاق خیلی مضحکه ببخشیدا منظور بدی ندارم 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
عقد دوم کنید تاریخ عقدتون از سن بچه تون کم میشه برای شوهرت طلاق عادی میشه خیلی حرص میخورم استارتر ...

مهم نیس عقدناممونو کی میخواد ببینه مگه 

مجبورم دوستم مجبور البته شوهرم کلا راضی نیس دلش نمیخواد قسط وام بده الکی مجنون بازی درمیاره میگه سوری هم طلاق نمیدم دوسندارم😒😒

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
چون توافقیه یک ماه طول میکشه؟؟مشاوره چه حرفایی بهتون زد؟؟

کسی ک طلاق بگیره باز رجوع کنه ک ازدواج دوم محسوب میشه وام ازدواج نمیدن به ازدواج دوم

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
مهم نیس عقدناممونو کی میخواد ببینه مگه  مجبورم دوستم مجبور البته شوهرم کلا راضی نیس دلش نمیخوا ...

عزیزم بخدا نگرانتم میگم

پول نداره اصلا کار نداره

بره کارگری کنه  طلااااااق نگیررررررر حتی الکی

وام ازدواج ب ازدواج دوم نمیدن فک کنم اول مطمئن شین بعد ولی واقعا متأسفم ب نظرم دلیلتون واسه طلاق خی ...

مرسی از نظرت عزیزم😘

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍