2777
2789

خانوما سلام عیدتون مبارک

من ۸ روز از موعد پری م میگذره دقیقا روز پری یه خونریزی خیلی خیلی سبک داشتم قهوه ای رنگ بود و فقط ۲روز طول کشید. بعدش ۵تا بی بی با مارک های مختلف تست کردم همگی مثبت شدن. رفتم آز خون گفتن مشکوکه. دو روز بعد رفتم آز تیتر بتا نوشته بود۱۹/۹۱ خلاصه به دکتر زنان نشون دادم ازم سونو واژن گرفت گفت رحم خالیه. گفتم یعنی چی گفت ممکنه سقط شده یا اینکه هنوز اوایل بارداری هسی. خیلی گریه کردم آخه من منتظر نی نی بودم من فقط سه روز لکه بینی جزیی داشتم اگه سقط بود باید خونریزی شدید باشه درسته؟؟ خیلی نگرانم آز مجدد بتا روز شنبه هس نمیدونم چه بلایی سرم اومده کسی تجربه داره راهنمایی م کنه. اشکم بند نمیاد. 

خبر آمد عسلی در راه است   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم مثلا چطوری بودی

اره هزیزم چرا نشه

ببین من 5 روز قبل موعد بی بیم مثبت بود

چهار روز به موعد بتام 19

3 روز به موعد بتام شد 18

رفتم دکتر گفت بچت داره سقط میشه ونیا رو سر خراب شد سونو گرفت هیچی ندید

گفت 4 روز دیگه بیا با دارو بدم که دفع بشه

بعد من یک روز بعد از موعد رفتم آز مایش بتام رسید به 200

و بپه موند چون زود ازمایش دادم ازنجوری شد ولی دکترمم خیلی بد گفت بهم جونمو گرفت ازم

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش

عزیزم گریه نکن دقیقا حال و روز چها  هفته پیشمو برام زتده کرده منم تا 48 ساعت فقط اشک میریختم چون دکتر خیلی بد بهم گفت خیلی قلبم اوم  تو دهنم از مطب که اومد بلند بلند تو خیابون گریه میکردم همه نگام میکردن

دو روز فقط تو خونه رار زدم درکمال ناباوری رفتم ازمایش و بتام اومده بالا

اصلا نگران نباش فقط امیدت به خدا باشه

ادم اصلا نباید زود ازمایش بده چون خال و روزش میشه مثل من وشما

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته اینو یکی از کاربرای همین سایت بهم گفت وقتی نا امید بودم و گریه میکروم

ایشااالله خبر خوش رو حتما بهم بده عزیزم

خدایا خیلی بزرگی،همیشه هوامو داشته باش