2777
2789
عنوان

پیشنهاد برآی اینکه انشالله زودتر باردار بشید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6460 بازدید | 34 پست
مگه شما تو اقدام بودی😐شما که یهویی حامله شدی🤔

تو اقدام نبودم اما جلوگیری هم نداشتیم چون هم من هم همسرم فکر میکردیم مشکل داریم😊بارها هم تو تاپیکا گفتم و بهم گفتن ریسک میکنی پس مچ گیری لازم نیست گلم😙

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودم بتورم فقط رازیانه رو تاثیر داره؟؟؟شوهرم خسته شده از دوا و دکتر.دیگه همکاری نمیکنه

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
علائم بارداری تون کی شروع شد با علایم فهمیدی بارداری یا با ازمایش

من نا امید بودم و تا ۶ روز علایم نداشتم از بس دیر پریود میشدم دیگه عادت کرده بودم تا اینکه روز هفتم تازه بدنم تیر میکشید و حالتهایی مشابه تهوع داشتم و فرداش پناه برخدایی بی بی زدم مثبت شد و پس فرداشم آزمایشم مثبت شد

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
دوستان شما هم برام دعا کنین خیلی دل شکسته ام شیش ماهه تو اقدامم و خبری نیست دلم گرفته انشالله به لطف ...

الهی آمین.

مشکلتون چیه؟

من نخواستم الکی منتظر بمونم و همه آزمایش دادم و دست بکار شدم

دوستان شما هم برام دعا کنین خیلی دل شکسته ام شیش ماهه تو اقدامم و خبری نیست دلم گرفته انشالله به لطف ...

الهی آمین.

مشکلتون چیه؟

من نخواستم الکی منتظر بمونم و همه آزمایش دادم و دست بکار شدم.

الهی آمین. مشکلتون چیه؟ من نخواستم الکی منتظر بمونم و همه آزمایش دادم و دست بکار شدم.

من تنبلی تخمدان دارم شیش ماهه اقدام کردم از بی بی چک منفی خسته شدم ولی بازم امیدم به خداس