2777
2789

سلام خوش اومدید.

من و همسرم هر دو سالم بودیم و مدتی اقدام کردیم جواب نگرفتیم

آزمایش هورمون .چکاپ.سونو.عکس از رحم.آزمایش اسپرم.عکس برداری لگن و بیضه.همه سال.تصمیم گرفتم قبل از اینكه درمان دارویی رو شروع کنیم داروی گیاهی امتحان کنیم.

رفتم عطاری و دکتر عطاری بهم دونه رازیانه داد گفت از اول پاکیت هر روز یک قاشق دم کن و بخور همشو تا ده روز.دقیقا قبل تخمک گذاری

و جینسینگ و گرد گل و گرد لقاح و سیاه دونه هم داد که دم کنیم و روزانه بخوریم هردو.که هم میل جنسیمون زیاد میشه هم رحم گرم میشه هم کمک میکنه میل جنسی و اسپرم مرد زیاد و پر حجم بشه.جینسینگ و بگید پودر کنه همونجا براتون و روزی یک قاشق چایخوری از این ترکیب دم کنید وبخورید زنجبیلدیا دارچین هم بریزید که خوشمزه بشه زنجبیل بهتره.ما هر روز عصر خوردیم.همه اینا شد ۹۷ تومن 

خرنوب هم داد.خرنوب و بگیرید و بزارید تو کیسه یا لای پارچه تمیز و با سنگی چیزی بکوبید تا پودر بشه پودر پودر.روزانه از این یک قاشق غذا خوری بریزید تو قوری و زنجبیل هم بریزید حتما و بخورید ما صبحا میخوردیم.

خرنوب برای مرده فقط اما من برای همراهی با شوهرم میخوردم مزش هم خوبه.

خرنوب شد ۵_۶ تومن

ما دو ماه خوردیم تاثیرش خوب بود تو میل جنسی و اسپرم.ماه سوم در کمال ناباوری من باردار شدم.

بگیرید ؤ نتیجه کرفتید برای من و پسرم شاهان دعا کنید یک صلوات کافیه.

انشالله همتون باردار بشید😍

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پسرتو حفظ کنه.من اینماه دارم وبتاگنوس میخورم.اگه نتیجه نگیرم حتما استفاده میکنم

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
تورو خدا یه چیزو برای همه تجویز نکنید. ممکنه با بدنه یکی سازگار نباشه

اینا برای همه خوبه.

تازه جینسینگ خواص ضد پیری داره و اکسیر جوونیه.

تنها عوارضش اینه که چون طبعشون گرمه ممکنه جوش بیاره.

هر کدوم و گفتم و هرکی خواست بگیره خواصشو تو نت سرچ کنه یا اینکه از دکتر عطار بپرسه بعد با اطمینان بگیره.

کشورهای اروپایی همه اینا رو میخورن تا همیشه نیروی جنسی و باروری داشته باشن میتونید تاریخچشو تو نت بخونید

مبارک باشه ۱ سوال:رازیانه خوردید درسته؟ زیاد خوردید؟ الانم جنسیت پسر؟

آره دو ماه هر ماه ازبعد پریود تا قبل تخمک گذاریم.

چون همه گرمی هستن جنسیت پسر شد.و خواست خدا

چه جالب منم باردار نمیشدم ماه قبل شانسکی رازیانه خوردم زود پریود شم این ماه باردار شدم😐

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
خدا پسرتو حفظ کنه.من اینماه دارم وبتاگنوس میخورم.اگه نتیجه نگیرم حتما استفاده میکنم

ممنون انشالله قسمت شما عزیزم

وبتاگنوس چیه

آره دو ماه هر ماه ازبعد پریود تا قبل تخمک گذاریم. چون همه گرمی هستن جنسیت پسر شد.و خواست خدا

علائم بارداری تون کی شروع شد با علایم فهمیدی بارداری یا با ازمایش

ایول منم رفتم دکتر بهم قرص جنسینگ داد برا قبل بارداری

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

دوستان دهان شویه بعد اینکه چن دقیقه تو دهانم نگه داشتم میخواد بشورم یا اشکالی نداره بعدش چیزی بخورم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
چه جالب منم باردار نمیشدم ماه قبل شانسکی رازیانه خوردم زود پریود شم این ماه باردار شدم😐

مگه شما تو اقدام بودی😐شما که یهویی حامله شدی🤔

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ممنون انشالله قسمت شما عزیزم وبتاگنوس چیه

قطره ویتاگنوس.از گیاهپنج انگشته.برا تقویت فولیکول میخورم..

برام دعا کن دوساله منتظرم.شوهرم دیگه از دکتر خسته شده......بیخیال شده😭😭

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍