2777
2789

ایرینم امسال فرودین ماه به دلیل نامعلوم درهفته ۲۰ سقط داشتم الانم زیر نظر پزشکم به امید خدا سه چهار ماه دیگه میرم واسه اقدام دکترم گفته باید برم مشاور ژنتیک. کسانی که سقط داشتن مشاوره رفتین؟

کسانی که هنوز بچه دار نشدن امیدواریم خدا بهشون همین امسال یکی بده. سعی کنیم توی این تاپیک به هم امید بدیم فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته چندم سقط داشتی؟ چه نشونه هایی داشتی که فهمیدی سقط شده؟

جنینم حرکتش کند شد رفتم بیمارستان به تمسخر گرفتن گفتن مگه ۲۰ هفته تکون داره. خلاصه چند روز بعد کلا حرکتش متوقف شد. فقط از رو حرکتش فهمیدم

جنینم حرکتش کند شد رفتم بیمارستان به تمسخر گرفتن گفتن مگه ۲۰ هفته تکون داره. خلاصه چند روز بعد کلا ح ...

انشالله به زودی بارداری سالمی رو تجربه کنی عزیزم

من بخاطر حالت تهوع و تیر کشیدن زیر دلم نگران شدم خواستم ببینم نشونه های سقط چیه البته خونریزی ندارم

انشالله به زودی بارداری سالمی رو تجربه کنی عزیزم من بخاطر حالت تهوع و تیر کشیدن زیر دلم نگران شدم خ ...

انشااله چیزی نیست خودتو نگران نکن. فقط تجربه بهم میگه هرموقع مشکلی پیش اومدکوچیکش ندون و پیش دوتا دکتربرو

عزیزم منم آخرای ۱۹هفتگی سقط داشتم جواب پاتولوژی بدون علت بوده دکترمم چون فامیل نیستیم منوهمسرم گف لازم نیس بریم مشاوره ژنتیک... فقط قرص داد تایه ماه مصرف کنیم ایشالا تیر میرم اقدام اگه جواب آزمایشم خوب باشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
الان چند وقته سقط کردی؟ فقط ازمایش پیش از بارداری رفتی

۱۶اسفندسقط کردم الان ۳ماهوخورده ای...بله فقط آز قبل بارداری 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
ببخشیدایرین جان یه سوال؟ منم که میخوام ۲ ماه دیگه اقدام کنم باید برم مشاور ژنتیک؟ یا حتما اونایی که ...

بعضیا میرن که کارشون محکم بشه. قبلا یکی همسایه هامون قبل از بارداری اولش رفته بود. اما کسانی هم که یه سقط داشتن گاهی دکتر لازم نمیدونه که بفرسته. چون سقط اول خیلی شایعه

منم اسفند دومین سقطم بود مشکل ایمنی دارم ،دوجلسه لنفوسیت تراپی انجام دادم دکتر گفت برو مشاور ژنتیک وآزمایش ژنتیک ولی وقتی به دکتر لنفوسیت تراپی گفتم گفت لازم نیست برید شما مشکلی ندارین دکترا الکی میخوان ازتون پول بگیرن،ماهم نرفتیم یه هفته دیگه میرم اقدام

خدایا خسته ام😢